Horoscopul zilei de azi 8 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 8 martie 2011


Berbec
Astăzi îţi va fi de-a dreptul imposibil să obţii unele informaţii valoroase de care ai nevoie. Ar fi indicat să ai încredere în instinctele tale. Ar fi mai bine să pui accent pe sarcinile simple, care nu îţi răpesc prea mult timp, cel puţin pentru moment. Ajută-te astăzi de intuiţie pentru a lua deciziile potrivite. În privinţa relaţiei de cuplu, nu ezita să faci planuri de viitor. Eforturile tale vor fi recompensate cu generozitate.


Taur
Astăzi eşti tentat să faci o listă de idei noi, însă va trebui apoi să raţionalizezi totul pentru a obţine un sens clar al viitorului potenţial. În cazul în care te afli într-un impas sau eşti uşor frustrat în relaţia de cuplu, ar fi bine să îţi îndrepţi atenţia spre alte domenii, până când sentimentele tale se stabilizează. Este foarte probabil să faci progrese semnificative în privinţa unui proiect ambiţios. Nu ezita să discuţi despre obiectivele tale.


Gemeni
Astăzi ai putea avea parte de unele informaţii vitale, ce te-ar putea ajuta să avansezi considerabil din punct de vedere financiar. Provocarea ta principală va fi aceea de a sorta informaţiile şi de a le aduce într-o formă practică, utilă. Seara o vei petrece alături de cei dragi, de la care vei afla unele lucruri noi. Eşti destul de romantic, prin urmare nu ezita să te foloseşti de acest aspect în cadrul relaţiei de cuplu.


Rac
Va fi vital astăzi să poţi formula planuri pentru un nou proiect, în aşa fel încât să împiedici orice surprize neplăcute posibile. Înainte de a lua astăzi o decizie importantă de natură financiară, ia-i în considerare pe toţi cei afectaţi de decizia ta. Spre seară, vei primi în sfârşit un telefon pe care l-ai tot aşteptat de-o vreme şi în urma căruia vei realiza că te-ai îngrijorat inutil din cauza unei probleme. Fii atent dacă manevrezi astăzi echipamente electrice. Nu e cea mai bună zi să-ţi vizitezi rudele, pentru că e posibil să te alegi doar cu nervi.


Leu
Ai reuşit să dedici mai mult timp celor dragi în ultima perioadă şi, din acest motiv, relaţiile tale personale par să se echilibreze şi să se clarifice. Indiferent de ce situaţii vor apărea astăzi la locul de muncă, vei reuşi să rămâi concentrat pe ceea ce faci. Simţi nevoia să te concentrezi mai mult pe vindecarea problemelor tale sufleteşti şi psihice, aşa că nu e exclus să apelezi la meditaţie astăzi. Nu permite celorlalţi să te acuze pe nedrept în cazul în care nu le poţi satisface toate dorinţele.


Fecioară
Deşi ai intenţii ambiţioase, e posibil ca astăzi să reuşeşti cu greu să faci ce ţi-ai propus, pentru că încă mai ai în aşteptare unele proiecte nefinisate; încearcă totuşi să profiţi de energia pe care o ai pentru a progresa, pe cât posibil. Persoanele dragi din viaţa ta îţi vor solicita atenţia spre seară, aşa că fii pregătit să renunţi la planurile tale personale pentru a le răspunde pozitiv. Simţi nevoia să petreci mai mult timp în compania partenerului tău de viaţă, însă e posibil ca acesta să nu fie prea nerăbdător să-ţi facă toate mofturile.


Balanţă
Dacă simţi cu adevărat că eşti pregătit să afli în ce situaţie eşti, uită-te în jurul tău şi vezi cum răspund cei din jur la comportamentele tale. Onestitatea unei persoane din jurul tău te va inspira să fii şi tu mai direct şi astfel vei reuşi să elimini unele mesaje derutante care te-au împiedicat să ajungi acolo unde vroiai. E posibil ca astăzi să fii implicat într-o activitate de grup, alături de cei dragi; veţi reuşi să finalizaţi treburile în timp record împreună. Te poţi confrunta cu unele persoane care se vor opune ideilor tale; fii pregătit să reacţionezi prompt, cu argumente solide.


Scorpion
Se pare că nu ai fost chiar onest în ultima perioadă faţă de o persoană apropiată; dacă nu vei decide să fii mai deschis, e posibil ca relaţia să fie serios afectată. Ar trebui să nu mai încerci să controlezi mişcările celorlalţi, pentru că e inutil. În loc să visezi inutil la viitor, ar fi indicat să trăieşti clipa şi să fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nimeni nu te poate ajuta cu adevărat, cât timp nu-i permiţi să pătrundă în viaţa ta. Fii sincer şi deschis; poţi progresa dacă te adresezi persoanelor potrivite.


Săgetător
S-ar putea să te simţi copleşit atunci când vei încerca să repui pe picioare o mai veche afacere, în încercarea de a fructifica unele oportunităţi mai noi. E posibil ca o conversaţie spontană să-ţi ofere ocazia de a realiza o direcţie nouă şi practică pentru viitor. Cât timp eşti dispus să renunţi la vechile idei, ai doar de câştigat. Încearcă să nu te împrieteneşti prea mult cu unii colegi de muncă dacă vrei să nu apară probleme mai târziu. În familie şi în viaţa sentimentală, ar fi bine să fii mai înţelegător.


Capricorn
Eşti foarte ambiţios şi e posibil să fii nevoit să te mai temperezi astăzi, atunci când vei realiza că e nevoie să-ţi schimbi priorităţile. Pune-ţi ideile pe hârtie şi mai aşteaptă câteva zile dacă vrei ca lucrurile să se clarifice. E posibil să găseşti unele informaţii mai noi care te vor ajuta să-ţi rezolvi o problemă de sănătate. Dacă vrei ca lucrurile să revină la normal la serviciu, nu ar strica să apelezi la câteva ore suplimentare.


Vărsător
E o zi în care te vei dovedi a fi o sursă preţioasă de informaţii, aşa că nu ezita să oferi sfaturi şi opinii celor din jurul tău, mai ales dacă crezi că ei se îndreaptă într-o direcţie greşită. Dacă îţi vei face ordine în gânduri, vei beneficia în mod cert de mai multe satisfacţii. Faci planuri pentru o revedere cu o persoană dragă în viitorul apropiat. Încearcă să nu discuţi problemele importante pe care le ai cu colegii de muncă; fii mai moderat.


Peşti
Încă de dimineaţă, te poţi aştepta la unele întârzieri sau blocaje în activitatea ta. Lucrurile se vor echilibra până spre mijlocul zilei, dacă te vei concentra doar la proiectele tale şi dacă îţi vei păstra răbdarea. Ai putea obţine o perspectivă mai realistă asupra lucrurilor dacă vei opta să discuţi despre problemele tale cu persoana iubită sau cu un prieten de încredere. Ia în considerare varianta de a face unele economii dacă vrei să obţii nişte câştiguri semnificative în timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS