Horoscopul zilei de azi 5 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 5 martie 2011


Berbec
Astăzi ar fi indicat să eviţi să fii impulsiv, întrucât rişti să-ţi afectezi imaginea în societate. Un pic de bunătate sufletească şi de sprijin se vor dovedi mai eficiente decât critici şi reproşuri vis-a-vis de un copil sau un coleg de serviciu care te supăra. Spre seară, acordă-ţi puţin timp pentru meditaţie. Atenţie îndeosebi la semnarea documentelor. O excursie este binevenită în contextul în care îi ai aproape pe cei dragi.


Taur
Cei din jurul tău au pretenţii mari de la tine, prin urmare încearcă să nu-i dezamăgeşti şi astfel vei elimina orice disconfort pe ziua de azi. Relaxează-te în seara asta cu o baie lungă sau cu un masaj. Este posibil să te bucuri de unele recompense, cadouri sau bani de pe urma unor investiţii mai vechi. Înainte de a lua măsuri astăzi, asigură-te că priveşti lucrurile dintr-un punct de vedere realist. Evită ca cei din familie să se implice în viaţa ta personală.


Gemeni
Începi ziua de astăzi destul de lent, însă vei reuşi până spre seară să finalizezi tot ceea ce ţi-ai propus. Vei putea face, în cele din urmă, planuri de călătorie sau vei putea achiziţiona un lucru scump, pe care ţi-l doreai demult. Ar fi indicat să te ghidezi după un sfat bun, pe care ţi-l poate oferi un prieten sau o rudă. Eşti foarte tentat să faci o schimbare majoră astăzi. Este o perioadă odihnitoare pentru tine.


Rac
Ziua de astăzi poate începe cu o dezamăgire, dar atâta timp cât vei menţine o atitudine pozitivă, e foarte probabil să lămureşti lucrurile până la prânz. Încearcă să faci o restaurare a bugetului în speranţa unei perspective financiare mai optimiste. Spre seară, încearcă să îţi restabileşti echilibrul după o săptămână plină de urcuşuri şi coborâşuri. Puterile tale psihice te vor ajuta să percepi lucrurile într-un mod cu totul aparte decât de obicei.


Leu
Astăzi, un apel telefonic ţi-ar putea aduce un mesaj surprinzător sau o invitaţie la o distracţie. În această perioadă te vei confrunta cu un sentiment de insecuritate financiară mult mai intens decât de obicei. Spre seară, vei avea ocazia de a câştiga un nou prieten sau de a restabili încrederea într-o relaţie de prietenie mai veche. E o săptămână în care e indicat să eviţi pe cât posibil confruntările.


Fecioară
Este o săptămână în care ai exagerat puţin lucrurile, prin urmare azi ar fi indicat să o laşi mai uşor. Spre seară, încearcă să te relaxezi, eliminând astfel o senzaţie de frustrare sau de confuzie. Eşti tentat să faci unele modificări în cadrul căminului astăzi. Solicită ajutorul celorlalţi în cazul unui proiect doar dacă consideri că este absolut necesar. Fă o delimitare clară între problemele tale personale şi cele profesionale pe parcursul zilei.


Balanţă
Îţi vei începe ziua cu o revizuire a situaţiei tale financiare şi e posibil să găseşti o modalitate de a pune capăt unor restricţii monetare, prin eliminarea unor cheltuieli inutile. Te simţi mai inspirat să faci o schimbare în ceea ce te priveşte, fie că e vorba de o schimbare de look sau de o redecorare a locuinţei. Nu lăsa ca emoţiile să-ţi afecteze eficienţa. E posibil să faci unele planuri pentru viitorul apropiat, prin care urmăreşti să te reîntâlneşti cu un mai vechi prieten.


Scorpion
Astăzi eşti nevoit să stabileşti noi sarcini pentru zilele ce vor urma, pentru a-ţi restabili o stare de echilibru interioară. Vei observa că o pierdere recentă s-a transformat, în cele din urmă, într-o posibilă realizare. Trebuie să iei în considerare o nouă schimbare în această perioadă, însă păstrându-ţi calmul. Timpul înseamnă bani şi trebuie să fii pregătit şi să iei măsuri în scopul de a-ţi atinge potenţialul maxim.


Săgetător
Astăzi te vei bucura de o clarificare a obiectivelor tale profesionale şi îţi vei asuma noi angajamente. Atitudinea ta pozitivă va crea voie bună la locul de muncă şi vei reuşi să restabileşti o conexiune armonioasă cu colegii de muncă. Spre seară, vei avea parte de o ieşire romantică. Ar putea apărea unele accidente minore în cazul în care nu îţi iei unele măsuri de precauţie. Va fi necesară o schimbare de ritm în cazul tău.


Capricorn
Este foarte probabil să te simţi confuz şi derutat astăzi şi nu ar strica să faci din unele îndeletniciri spirituale o prioritate. Spre seară, încearcă să îţi restabileşti echilibrul emoţional şi să îţi reîntinereşti spiritul pentru a avea un weekend reuşit. Îţi faci unele planuri în vederea achiziţionării unei proprietăţi. Astăzi te vei bucura de unele recompense de pe urma unor fapte bune făcute în trecut.


Vărsător
Astăzi eşti inspirat să iei unele măsuri în vederea îndepliniri unor obiective mai creative. Persoana iubită îţi poate cere anumite favoruri pentru care nu eşti pregătit. Poţi afla lucruri noi despre tine, ascultând părerea celorlalţi despre persoana ta. Eşti tentat să îi ajuţi pe cei ce îţi cer ajutorul, dar fă acest lucru fără a-ţi neglija familia. Ţi-ai putea extinde cercul de prieteni dacă te vei implica în activităţi neobişnuite.


Peşti
Astăzi eşti tentat să faci unele angajamente pe termen lung sau să iei decizii majore cu privire la viitorul tău. Vei descoperi că eşti gata, mai mult decât oricând, să îţi urmezi inima. Va trebui să clarifici o neînţelegere cu persoana iubită în această seară; atenţie la cuvintele pe care le foloseşti. Vor putea apărea probleme minore de sănătate, în cazul în care nu ai grijă de tine. E indicat să îţi respecţi promisiunile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS