Horoscopul zilei de azi 4 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 4 martie 2011


Berbec
Te aşteaptă o zi de odihnă şi de relaxare, în care îţi vei revigora spiritul. Aloci mult timp unei discuţii cu cineva apropiat, însă totul poate fi benefic doar în contextul unui schimb profund de sentimente. Ia în calcul în special priorităţile tale astăzi şi încearcă să te gândeşti bine înainte de a accepta propunerea unei afaceri în grup. Vei avea ocazia să cunoşti oameni noi şi asta îţi va spori reputaţia.


Taur
Unele proiecte noi în curs de desfăşurare te vor provoca astăzi să fii mai ferm şi mai încrezător în forţele proprii, în special în context profesional. Ai posibilitatea de a transforma un hobby personal într-o afacere profitabilă. Evită să faci unele promisiuni pe care e posibil să nu le poţi îndeplini. Vei reuşi să faci progrese remarcabile în domeniul afacerilor dacă te vei baza în principal pe bunul simţ. E posibil să te confrunţi cu unele probleme digestive.


Gemeni
Treci printr-o perioadă de transformare emoţională şi fizică şi lucrurile par a fi destul de marcante astăzi, întrucât eşti dominat de un sentiment de tristeţe şi nu te bucuri de prea multă energie. Te confrunţi astăzi cu cineva care pare să nu te înţeleagă, prin urmare încearcă să iei singur hotărâri în privinţa ta. Evită astăzi investiţiile imobiliare, însă implică-te în unele activităţi ce te motivează mai mult.


Rac
Ziua de azi îţi rezervă o surpriză plăcută; un vis vechi şi evaziv se poate transforma în realitate, iar astfel vei putea face progrese remarcabile. Eşti tentat să faci unele schimbări de imagine spre după-amiază. De asemenea, este foarte probabil să faci unele modificări drastice cu privire la relaţia ta de cuplu. Implică-te astăzi în activităţi fizice care te pot stimula şi evită totodată să faci promisiuni pe care nu le poţi respecta.


Leu
Astăzi eşti tentat să faci unele modificări în cadrul căminului tău, pentru a-l face mai confortabil şi mai călduros. Comunică cât mai deschis pentru a câştiga încrederea celor din jur, întrucât astfel poţi schimba părerea unei persoane importante despre tine. Vei stabili unele limite în relaţia cu un prieten drag, iar acest lucru te poate elibera de un sentiment de frustrare. Nu ar strica să dezvolţi anumite idei ce te pot ajuta în perspectivă.


Fecioară
Astăzi vei fi nevoit să laşi un proiect în aşteptare, până vei obţine mai multe informaţii; cel mai probabil, vei reveni asupra lui în săptămâna ce va urma. Eşti nevoit să participi la dezbaterea unei dileme de grup, iar dacă vei adopta o poziţie corespunzătoare, te vei bucura de unele avantaje. Este posibil ca cineva mai tânăr să te solicite în vederea unei consilieri; nu ezita. Spre seară, acordă-ţi ceva timp pentru meditaţie.


Balanţă
E o zi în care ai putea să te bazezi pe intuiţie şi să renunţi la unele stări emoţionale negative. Este indicat să discuţi despre planurile tale cu un prieten de încredere, înainte de a face orice modificare majoră în ceea ce te priveşte. Evită să pierzi timpul cu dezbateri inutile şi cu confruntări. Va trebui să fii îndeajuns de disciplinat pentru a putea modifica ceea ce e necesar. Ai şanse mari să recuperezi ceva ce ai pierdut în urmă cu câteva săptămâni.


Scorpion
Începi ziua implicat într-o problemă financiară şi încerci să creezi un buget mai rezonabil pe viitor. Simţi o nevoie acută de a sta singur şi de a medita. Spre seară, e posibil să recurgi la un schimb de informaţii cu alte persoane. Ar fi indicat să eviţi cu orice preţ unele subiecte controversate şi nu îngădui nimănui să execute sarcini care au fost desemnate în mod special pentru tine.


Săgetător
Astăzi se dă o luptă în interiorul tău - ceea ce gândeşti nu coincide cu ceea ce simţi, prin urmare poţi apela la meditaţie pentru a-ţi recăpăta senzaţia de claritate. Dacă tratezi totul cu atenţia cuvenită, vei putea descoperi ceea ce vrei cu adevărat. Încearcă spre seară să te relaxezi, să te regrupezi şi să-ţi echilibrezi sentimentele. De asemenea, încearcă să-ţi păstrezi onestitatea, mai ales în contextul unor întâlniri cu persoane importante.


Capricorn
Astăzi, confortul şi relaxarea vor fi o prioritate pentru tine. Fii dispus să aştepţi puţin mai mult pentru a obţine exact ceea ce vrei şi renunţă să acţionezi din nerăbdare sau de frică. Spre seară, te bucuri de o discuţie benefică şi interesantă cu partenerul de viaţă. Astăzi, comunicarea va fi în cazul tău o sursă de cunoaştere, prin urmare încearcă să îţi petreci timpul în special cu persoane cu mai multă experienţă.


Vărsător
Astăzi ai nevoie de mai multă concentrare decât de obicei şi asta din cauza faptului că multe din activităţile la care participi au tendinţa de a se bloca din anumite considerente. Încearcă să fii mai flexibil pentru a reuşi să obţii mai mult pe ziua de azi. Este momentul să faci unele modificări în plan profesional. Ai nevoie de entuziasm în viaţa ta şi foarte mult te-ar ajuta dacă ai interacţiona cu oameni noi.


Peşti
Meriţi astăzi o scurtă pauză, în special în plan profesional. Eforturile pe care le-ai făcut în privinţa securităţii financiare vor începe să dea roade, iar tu dai dovadă de o mare capacitate de a planifica totul pe viitor. Poţi fi solicitat de un prieten drag, care trece printr-o perioadă grea de schimbare. E posibil să faci un angajament sau o promisiune ce te ajută să-ţi stabilizezi viaţa personală. Rişti să fii instabil emoţional astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS