Horoscopul zilei de azi 3 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 3 martie 2011


Berbec
Deşi e posibil ca astăzi să te laşi acaparat de emoţii, ar fi indicat să-ţi menţii mintea activă şi să fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Începi să acorzi mai multă atenţie relaţiilor pe care le-ai construit. Seara ţi-o vei petrece acasă, împreună cu persoana iubită sau e posibil să te relaxezi citind o carte sau vizionând un film. La serviciu, e posibil să te înfurii puţin, probabil din cauza faptului că eşti nesigur în privinţa şefilor sau a unor colegi.


Taur
Astăzi simţi o nevoie puternică de a-ţi reorganiza viaţa şi e posibil ca acest lucru să-ţi consume cam toată energia. Dacă va fi nevoie să-ţi rearanjezi mobila prin casă sau să pui la punct unele angajamente sociale, ia-o ca pe un semn că ai cale liberă spre progres. E posibil ca astăzi să reuşeşti să stabileşti o întâlnire faţă-în-faţă cu nişte clienţi sau colaboratori cu care ai ţinut legătura doar prin telefon. Încearcă să fii flexibil atunci când asculţi părerile altora.


Gemeni
Astăzi vei avea parte de unele conversaţii ocazionale, cu ajutorul cărora vei reuşi să înţelegi mai în profunzime ce anume te limitează în prezent şi din ce puncte de vedere eşti pregătit pentru schimbare. Ar trebui să te pui pe primul loc astăzi; cât timp tu nu eşti în regulă, nu îi poţi ajuta pe alţii. E posibil să primeşti un dar frumos şi surprinzător când te aştepţi cel mai puţin, şi chiar dintr-o sursă neaşteptată! Nu te axa obsesiv pe detalii şi acordă mai multă atenţie afacerilor astăzi.


Rac
Astăzi vei fi îndeosebi preocupat de sarcini intelectuale şi de cercetare. Încearcă să mai rezolvi din treburile restante şi să-ţi mai faci curat printre hârtiile de pe birou. Fii răbdător dacă va apărea o schimbare în planurile pentru diseară şi pune nevoile celor dragi pe primul loc. Pregăteşti unele schimbări în ceea ce priveşte statusul tău în societate; fii pregătit să neutralizezi eventuale ameninţări.


Leu
Te bucuri astăzi de mai multă inspiraţie şi eşti mai intuitiv decât de obicei; vei reuşi să priveşti o anumită relaţie personală dintr-un nou unghi. Sunt şanse mari să-ţi fie mai greu astăzi să iei unele decizii, pentru că îţi va greu să evaluezi cele mai bune opinii din jurul tău; dacă e posibil, amână deciziile până ce te vei simţi mai pregătit. Spre seară, ies informaţii noi la iveală şi e posibil să fii nevoit să-ţi modifici planurile. E posibil ca astăzi să ţi se solicite unele împrumuturi financiare.


Fecioară
Te vei axa astăzi îndeosebi pe problemele tale sufleteşti; le vei examina şi vei încerca să te eliberezi de unele sentimente neplăcute. Înainte de a face un pas înainte, ar trebui să-ţi rezolvi unele probleme de încredere. Spre seară, e posibil să ieşi în oraş împreună cu partenerul tău de viaţă sau cu prietenii sau să organizezi o mică reuniune. Fii atent la eventuale probleme cu autorităţile.


Balanţă
Pe parcursul acestei zile, e posibil să obţii noi informaţii sau să realizezi că ai opţiuni noi, drept pentru care vei fi inspirat să faci o schimbare de direcţie în viaţa ta. Ia în considerare sfaturile unor persoane de încredere în privinţa unor aspecte legate de carieră. Ar fi indicat să-ţi ţii astăzi emoţiile sub control şi să eviţi schimbările bruşte de atitudine. Cei din jur se vor dovedi a fi incapabili să-şi ţină promisiunile.


Scorpion
Simţi nevoia să-ţi recapeţi echilibrul; dacă ai impresia că lucrurile îţi scapă de sub control, fă o pauză, meditează la ceea ce se întâmplă şi ia-o de la capăt. Situaţia se va simplifica spre a doua jumătate a zilei, când vei constata că reuşeşti să rezolvi mai multe probleme decât ai fi crezut iniţial. E posibil să percepi o nevoie înşelătoare de a te îndrăgosti; nu te lăsa păcălit. Canalizează-ţi energia pe treburile de natură casnică.


Săgetător
Ţi-ai putea recâştiga echilibrul sufletesc dacă vei fi dispus să comunici mai mult astăzi. Pe măsură ce-ţi vei rezolva unele probleme personale, îţi vei putea concentra atenţia asupra unei persoane speciale din viaţa ta. Încetează să te mai aperi în faţa unei rude sau a unui coleg de muncă; consumi energie inutil. Partenerul tău îşi va schimba atitudinea faţă de tine şi asta te va face să fii în al nouălea cer. Dacă călătoreşti astăzi, fii mai atent la bagaje.


Capricorn
Ai depus eforturi considerabile în carieră în ultima vreme, aşa că e posibil să primeşti astăzi o propunere interesantă pentru un nou job sau pentru o afacere. Vei fi mai relaxat şi vei reuşi să-ţi exprimi unele sentimente pe care le-ai ascuns până în prezent. Fii mai atent la aspectele financiare, pentru că se pare că ai fost cam indulgent cu cheltuielile în ultima vreme. În relaţia cu partenerul de viaţă, vei avea nevoie azi de mai multă răbdare dacă vrei să nu te laşi iritat.


Vărsător
Te aşteaptă o zi energică astăzi, mai ales dacă vei alege să trăieşti clipa şi să te laşi purtat de val. E posibil ca astăzi să reuşeşti să obţii nişte bani pe care îi aşteptai de mai mult timp pentru a-ţi putea îndeplini o dorinţă mai veche. Spre seară, o persoană apropiată e posibil să aibă o criză de caracter; cât timp apar în discuţie frustrări de natură romantică, ar fi indicat să stai liniştit şi să nu faci nici o mişcare; lucrurile se vor echilibra cât de curând.


Peşti
Ar fi bine că astăzi să-ţi menţii o atitudine flexibilă, pentru că apar oportunităţi unice din multiple direcţii. Spre seară, te vei bucura de mai multă creativitate şi n-ar fi rău să-ţi rezervi timp pentru a-l petrece în familie. E o zi bună pentru deplasări şi mici călătorii. Încearcă să nu fii prea dramatic astăzi atunci când interacţionezi cu cei din jur şi fii pregătit pentru reacţii prompte dacă vrei să rămâi în top.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS