Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 februarie 2011


Berbec
Te confrunţi cu unele îndoieli astăzi. Vei căuta să îmbini noile idei cu realitatea actuală, astfel încât să poţi împărtăşi celorlalţi din experienţele tale şi să asculţi totodată şi viziunile lor. Acest context îţi va reda starea de bine şi te va ajuta să-ţi modifici imaginea despre tine însuţi. Prin urmare, tot ce ţi se întâmplă astăzi te avantajează, se pare, mai mult decât te aşteptai. Seara o petreci în compania persoanei iubite.


Taur
Nu pare a fi o zi perfectă şi asta pentru că te simţi din ce în ce mai derutat pe parcursul zilei. Apeluri telefonice nepreluate, informaţii incorecte şi întârzieri frustrante te pot determina să devii de-a dreptul confuz. Axează-te pe anumite activităţi care presupun concentrare şi astfel încearcă să te stabilizezi. Spre seară, recurgi la ceva schimbări de imagine. În zilele ce vor urma, vei simţi o mare satisfacţie de pe urma eforturilor tale.


Gemeni
Dacă ignori problema banilor, te vei stresa mai mult decât trebuie, aşadar primul lucru de care trebuie să te ocupi în această dimineaţă sunt problemele financiare. O invitaţie neaşteptată te va pune în contact cu persoane noi, cu care vei lega conexiuni minunate. Încearcă să te foloseşti de noile relaţii pentru a-ţi duce la bun sfârşit unele planuri. Spre seară, o plimbare în compania persoanei iubite te poate ajuta să te deconectezi de sarcinile profesionale.


Rac
Astăzi ai parte de ceva probleme de comunicare, care îţi generează o stare de frustrare. Încăpăţânarea ta îi poate înfuria pe cei din jur, aşa că nu ar strica să dai dovadă de răbdare şi flexibilitate în toate relaţiile astăzi. Faci unele progrese în plan profesional, în legătură cu un proiect. Eşti foarte motivat în această privinţă şi cauţi variante de a-ţi îmbunătăţi performanţele. Apariţia unor probleme neaşteptate te poate întrista uşor spre seară.


Leu
În această dimineaţă, te copleşesc responsabilităţile, însă pe parcursul zilei reuşeşti să progresezi mai repede decât te aşteptai. Vei avea acces la toate sursele de care ai nevoie astăzi, aşa că profită de ele. Spre seară, îţi inviţi prietenii şi familia la cină pentru a le prezenta un proiect pe care tocmai l-ai terminat. E posibil ca cineva să se folosească de munca ta şi asta te-ar putea supăra teribil. Partenerul tău poate fi uşor cam reticent astăzi.


Fecioară
Astăzi vei prefera mai degrabă să meditezi decât să faci ceva productiv. Cineva care îţi tot cere sfaturi, dar rareori le ia în seamă, te surprinde prin felul în care rezolvă o problemă mai veche. Ai grijă la cheltuieli, pentru că banii sunt alunecoşi zilele astea. La serviciu, ai parte de promisiuni deşarte. Cere un sfat unui prieten apropiat, dacă consideri că te afli în dificultate la un moment dat.


Balanţă
Te simţi indecis astăzi şi asta întrucât visele tale par a fi în discordanţă cu realitatea în acest moment. Dacă vei face ceva compromisuri la locul de muncă sau vei cere ajutorul celor din jur în legătură cu un proiect, vei reuşi să faci progrese majore. Nu ar strica să fii precaut din punct de vedere financiar; poţi face bani, dacă te concentrezi pe producerea de bunuri sau servicii. Spre seară, poţi desfăşura activităţi oarecum ciudate în jurul casei, care vor fi însă apreciate de cei dragi.


Scorpion
Astăzi eşti pus în situaţia de a lua o serie de decizii importante, însă pentru asta vei avea nevoie de mai multe informaţii. Este posibil ca la un moment dat să te simţi frustrat din pricina stării de spirit şi a sensibilităţii celor din jurul tău. Unele sugestii pentru strângerea de fonduri în vederea organizării unor evenimente vor fi bine primite. Dăruirea şi curajul de care dai dovadă în organizarea unei activităţi umanitare îţi vor spori reputaţia.


Săgetător
Pentru următoarele patru săptămâni, te vei concentra în special asupra aspectelor de natură spirituală. Dacă îţi vei propune nişte obiective nerealiste şi dacă vei idealiza condiţiile actuale, te poţi aştepta să te confrunţi cu unele piedici. Spre seară, poţi avansa la un alt nivel cu relaţiile tale personale dacă îţi vei exprima fricile şi îndoielile în mod calm şi explicit. Sunt posibile schimbări bruşte în plan casnic. Interacţiunea cu persoane din medii culturale diferite îţi poate fi destul de utilă.


Capricorn
Încercările tale de a separa realitatea de ficţiune sunt inutile; concentrează-te asupra ţelurilor pe termen lung în loc să te preocupi de detalii minore, întrucât rişti să pierzi din vedere esenţialul. Te încăpăţânezi să te faci auzit şi faci un mare efort să asculţi şi părerea celorlalţi. Te descurci excepţional în ceea ce priveşte negocierea astăzi. E posibil să ai ceva probleme cu poliţia dacă conduci cu viteză sau parchezi ilegal.


Vărsător
Ar fi indicat ca astăzi să fii mai precaut decât de obicei. Fii foarte atent la tot ceea ce faci sau spui, în aşa fel încât să minimizezi riscul unor neînţelegeri sau al unor posibile accidente. Vei fi mai serios şi mai rezervat pe parcursul acestei zile. Ai încredere în instinctele tale şi ia în considerare suportul moral al celor din jur pentru a lua o decizie importantă în această seară. E posibil să fii uşor confuz în privinţa vieţii tale sentimentale; încearcă să te mai eliberezi de stres.


Peşti
Astăzi, obstacolele dispar din calea ta ca prin magie. Înainte să te oferi să-i ajuţi pe alţii, ar trebui să te gândeşti şi la nevoile tale, altfel rişti să te confrunţi pe viitor cu sentimente de regret şi frustrare. E posibil ca astăzi să fii nevoit să te bazezi destul de mult pe intuiţie, pentru că îţi va fi cam greu să obţii informaţii concrete. Urmăreşte-ţi scopurile şi nu te sfii să ceri ajutor. Fii precaut în cazul în care te muţi cu locuinţa.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS