Horoscopul zilei de azi 17 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 17 februarie 2011


Berbec
Astăzi ai parte de ceva neînţelegeri cu persoana iubită pentru că te deranjează faptul că ia hotărâri fără a ţine cont de sentimentele tale; încearcă totuşi să găseşti echilibrul emoţional. La locul de muncă, totul decurge perfect atâta timp cât îţi desfăşori activitatea într-o atmosferă liniştită. Spre seară, te implici într-o activitate care îţi ia ceva timp. Atenţie la felul în care interacţionezi cu cei din jur astăzi, întrucât orice comportament capricios te poate îndepărta de cei dragi.


Taur
Astăzi te bucuri de un val de energie, care te pune cu mult înaintea concurenţei. Încearcă să duci la îndeplinire toate obligaţiile pe care le ai astăzi, tocmai pentru a evita unele situaţii neplăcute. Pasiunea şi optimismul tău sunt contagioase, astfel încât, spre seară, eşti destul de influent faţă de cei din jur. Astăzi acorzi mai multă importanţă relaţiei de cuplu şi reuşeşti să faci progrese remarcabile în acest plan. Fii prudent din punct de vedere financiar.


Gemeni
În momentul în care o investiţie recentă începe să dea roade generoase, vei căuta noi modalităţi de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Este o zi ideală pentru a arunca o privire retrospectivă. E posibil să ai ceva probleme emoţionale şi nu ar fi rău dacă ţi-ai aloca mai mult timp liber. Poţi beneficia de unele informaţii ce te pot ajuta în perspectivă. Atenţie în privinţa relaţiilor colegiale; nu te implica în problemele emoţionale ale celor cu care lucrezi.


Rac
Începi ziua plin de energie, iar asta te ajută să finalizezi unele sarcini pe care la un moment dat le-ai neglijat. Situaţia ta financiară ar putea suferii unele ajustări, prin urmare fă o revizuire a bugetului şi elimină anumite cheltuieli. Spre seară, este probabil că pentru o perioadă scurtă de timp să apelezi la meditaţie. În prezent, ideile tale sunt bune, dar asigură-te că eşti realist şi că îţi desfăşori activitatea pe un teren solid. În plan sentimental, apar noi atracţii.


Leu
O zi în care te dedici gândirii pozitive şi activităţii fizice; provocarea este de a echilibra responsabilităţile lumeşti menţinând în acelaşi timp accentul spiritual. Apelezi la meditaţie pentru a-ţi clarifica obiectivele şi continui să te laşi influenţat de partea spirituală cu scopul de a câştiga putere şi succes în activităţile tale. În plan profesional, deţii unele idei excepţionale. Spre seară însă, eşti pus în postura de a face mici compromisuri.


Fecioară
Astăzi, unele informaţii de care ai nevoie par a fi aproape imposibil de găsit. Hotărăşti să amâni noi proiecte sau aranjamente astfel încât să poţi finaliza sarcinile actuale. Simţi nevoia să îţi restabileşti starea de echilibru emoţional, tocmai pentru a putea privi lucrurile în mod realist. În plan profesional, te bucuri de aprecieri din partea colectivităţii. Comunicarea cu persoana iubită poate clarifica orice concepţii greşite. O excursie scurtă e binevenită spre seară.


Balanţă
Faci o analiză a progreselor tale cu scopul de a stabili o nouă perspectivă. Astăzi ţi se pare că toţi din jurul tău caută să împărtăşească cu tine necazurile lor; încearcă să rămâi obiectiv, echilibrat şi deschis. Spre seară, prioritar este să stai în compania persoanei iubite şi asta pentru că în ultimele zile ai neglijat puţin relaţia de cuplu. Urmează zile în care vei avea noi activităţi ce îţi vor aduce satisfacţie în plan profesional.


Scorpion
Deşi nu te aşteptai, astăzi vei face progrese remarcabile. Ai încredere în tine mai mult ca oricând, îţi stabileşti şi îţi ordonezi clar obiectivele zilnice şi, drept dovadă, te bucuri de aprecieri în special la locul de muncă. Spre seară, te vezi în postura de a remedia o situaţie încâlcită şi recurgi la soluţii misterioase. Nu ar strica totuşi să gândeşti de două ori înainte să vorbeşti. În zilele ce vor urma, unele secrete amoroase pot fi ispititoare, aşadar fii pregătit pentru unele restricţii.


Săgetător
Încearcă astăzi să priveşti lucrurile dintr-o perspective realistă, întrucât îţi va fi mai uşor să faci unele schimbări necesare. Aminteşte-ţi de limitele pe care ţi le-ai impus, cu scopul de a-ţi menţine pacea interioară. Eşti plin de idei bune şi, prin urmare, activităţile de astăzi îţi pot aduce satisfacţie cu mult peste aşteptările tale. Seara o petreci în mod plăcut în compania unui prieten apropiat cu care te sfătuieşti vis-a-vis de o situaţie delicată.


Capricorn
Astăzi te bucuri de respect şi de încredere, iar asta te motivează să pui mai mult accent pe ambiţiile tale. O propunere de afaceri sau o decizie personală se amână pentru următoarele zile, astfel încât să poţi lua în considerare alte opţiuni. Pe parcursul zilei, îţi aloci ceva timp pentru a stabili paşii de urmat pentru un progres garantat. Astăzi gelozia îţi poate aduce necazuri neprevăzute; încearcă să fii realist în privinţa relaţiei de cuplu.


Vărsător
Este posibil ca anumite persoane să te implice într-un conflict, prin urmare ar fi indicat să te gândeşti bine care sunt responsabilităţile tale şi care nu sunt. Spre seară, un prieten apropiat are nevoie de încurajări din partea ta. Astăzi poţi găsi remediu pentru o problemă de sănătate mai veche. Îţi pui în valoare capacităţile la locul de muncă şi te bucuri de un nou statut, iar acesta e motivul pentru care eşti hotărât să dobândeşti noi cunoştinţe în domeniul tău de activitate.


Peşti
Astăzi încearcă să-ţi găseşti timp pentru a-ţi face ordine în gânduri şi totodată încearcă să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă realistă. Deşi îţi stabileşti clar ceea ce ai de făcut, totuşi nu reuşeşti să faci nimic în sens productiv. Starea tensionată în care te afli se poate datora şi unei epuizări fizice, aşadar dedică-ţi mai mult timp pentru odihnă. Seara te vei destinde puţin, vei avea parte de o cină relaxantă în cadrul familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS