Horoscopul zilei de azi 2 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 2 ianuarie 2011


Berbec
Priorităţile sunt axate pe lucrurile mărunte - şi te stresează de foarte mult timp. Reuşeşti zilele astea să acţionezi rapid pentru a nu avea dureri de cap suplimentare.


Taur
Poţi începe anul cu un fir de iubire ataşat asupra persoanelor care în anul ce a trecut le-ai dispreţuit. Toată lumea pare să fie fericită în anul ce tocmai a început. Noi proiecte se arată realizabile.


Gemeni
Reconsideră aranjamentele financiare făcute azi - ai destul timp pentru a te implica în noi proiecte sau în aranjarea noului buget. Mintea ta este pregătită pentru multe cifre în anul ce urmează.


Rac
Viaţa ta sentimentală se îmbogăţeşte astăzi - în mare parte pozitiv. Fie că te confrunţi cu o dragoste nebună sau o iubire trecătoare, blocajele care apăreau în trecut acum nu îşi vor mai face prezenţa.


Leu
Ai nevoie de relaxare pentru a rezolva unele probleme care apar în subconştient. Nu trebuie să fii surprins pentru că toate acestea sunt cauzate de stres şi de oboseală.


Fecioară
Energia socială este în apogeu, indiferent de ce întâmplă astăzi tu eşti pozitiv şi ridici moralul tuturor prietenilor. Este cu siguranţă un început bun pentru anul nou.


Balanţă
Ai nevoie de energia prietenilor - dar este foarte greu în aceste momente. Fie că ai o familie primitoare fie că este una conservatoare, tu pleci în seara asta să te distrezi cu sau fără prieteni.


Scorpion
Ai nevoie să-ţi eliberezi intuiţia astăzi - eşti mai puternic decât oricând. Încearcă să gândeşti la rece toate lucrurile care ţi se pun în faţă. Prietenii sunt cei care te susţin în luarea deciziilor referitoare la partenerul de viaţă.


Săgetător
Tu şi oamenii tăi aveţi planuri comune în seara aceasta - energia ta dă startul petrecerii, obişnuieşte-te cu ideea - eşti sufletul petrecerii. O dragoste nouă îşi arată ochii în seara aceasta.


Capricorn
Fereşte-te de aparenţe, de lucrurile superficiale pentru că ele sunt foarte înşelătoare astăzi. Energia ta este mai bine canalizată asupra serviciului şi mai puţin socializării.


Vărsător
Este important pentru tine ca un coleg de al tău să facă un compromis pentru tine. Trebuie să ajungi sus pentru a le dovedi şefilor că poţi.


Peşti
Realitatea te loveşte azi; dacă eşti suficient de matur să o înfrunţi nu vei avea mari probleme, dar dacă te complaci în situaţie vei avea mari bătăi de cap.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS