Horoscopul zilei de azi 1 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 1 ianuarie 2011


Berbec
Fie că te pregăteşti de o excursie, fie de o petrecere, cheltuielile majore apar. Un început promiţător se arată pentru noul an. Deşi ai ajuns la capătul puterilor, mai este treabă.


Taur
Încearcă să stai aproape de casă azi - energia ta ajută la ridicarea moralului în familie. Lucrurile vor fi mai bune pentru tine în noul an, te simţi mai confortabil, mai relaxat.


Gemeni
Pe măsură ce întocmeşti lista cu realizările pe anul ce tocmai s-a încheiat, îţi dai seama cu stupoare că nu ai făcut mare lucru din ce ţi-ai propus. Asta poate însemna că probabil, în anul ce urmează trebuie să reechilibrezi lucrurile.


Rac
Eşti în legătură cu partea spirituală într-un mod mai profund zilele acestea. Ai posibilitatea de a comunica cu prietenii tăi despre ideile comune care le aveţi pentru noul an.


Leu
Nu contează cât de dure par lucrurile - se vor rezolva de la sine, doar că trebuie să aştepţi. Anul nou vine cu mai mult noroc pentru tine, toate obstacolele care le-ai avut anul trecut, vor fi eliminate.


Fecioară
Cercul tău de prieteni zilele acestea este mai strict decât oricând, încearcă să-ţi învingi timiditatea şi să-ţi spui punctul de vedere. Anul ce urmează arată noi prieteni şi noi relaţii de socializare.


Balanţă
Nimic nu pare că intervine în drumul tău astăzi. Distracţia apare la ore târzii. Ţine-ţi privirea sus, în anul nou apar noi oportunităţi de afaceri.


Scorpion
Dacă te-ai pierdut în căutarea soluţiei cu partenerul de viaţă, este cazul să apelaţi la prieteni. Pentru a te distra cel mai mult este nevoie de o atmosferă incendiară şi prieteni. Anul ce urmează va veni cu realizări în plan sentimental.


Săgetător
Te afli într-o perioadă dificilă şi eşti puţin morocănos. Dacă în seara asta ai de gând să treci pe la prieteni - nu este indicat, ar fi bine să rămâi acasă cu familia într-o atmosferă profund de relaxantă.


Capricorn
Lumea este plină de venin astăzi, şi este posibil ca şi tu să simţi din el, dar într-o cantitate foarte mică. Este una dintre acele zile conflictuale care nu durează pentru totdeauna, este o perioadă dificilă, pentru că te-ai băgat unde nu era de tine.


Vărsător
Este ziua când nu ai nimic în plan, laşi totul la latitudinea destinului. Făcând un puzzle din cuvine, realizezi că totul este în mâna destinului.


Peşti
Partea ta muzicală este pe deplin angajată în seara asta - distracţie. Noaptea dintre ani va rezerva multe surprize plăcute. Plin de energie trebuie să crezi că lumea se învârte în jurul tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS