Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 16 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 16 Septembrie 2010




Berbec
Te vei confrunta cu o situatie penibila produsa de cei apropiati. Increderea si otimismul iti permit sa mergi mai departe indiferent de ce se va intampla. Climatul a fost creat fara participarea ta, este foarte ambiguu si iti doresti aproape cu disperare sa limpezesti situatia. 


Taur
Azi este o zi interesanta. Nu esti omul care sa fuga dupa noutati dar azi vei avea parte de ele. Poti participa la un spectacol sau poti sa iti achizitionezi o noua toaleta pentru petreceri. In orice caz ai o predispozitie astrala care te indreapta spre lucruri noi. Situatia iti creeaza un sentiment de unicitate. 


Gemeni
Greu dar reusesti sa te incadrezi in program. Poti izbucni in orice clipa si sa iti versi naduful pe oricine sta in calea ta. Asta nu se datoreaza programului incarcat, ci faptului ca inca nu ti-ai revenit complet dupa tulburarile sufletesti din ultimile zile. 


Rac
Te inchizi in tine si esti fara chef de comunicare. Mai mult nici macar nu te adaptezi la situatia prezenta. Factorul astral tensionant va trece incepand de maine. Iti va reveni incet bucuria de a trai si multumirea sufleteasca ca actiuniile tale nu sunt facute in zadar. 


Leu
Nu vei avea libertate de actiune dar nu te descuraja si nu te lasa influentat de nimic. Daca imprejurarile o cer reactioneaza cu blandete si intelegere, e tot ceea ce poti face. 


Fecioara
Dispozitia ta astazi este una foarte proasta. Calmul pe care il afisezi este doar aparent. In sufletul tau mocneste si te zbati in suc propriu. Urmaresti intruna ce au facut si ce nu au facut ceilalti, sau estimezi posibilitatile lor cu ale tale.


Balanta
Pentru a fi o zi buna mizeaza pe actiuni care sa te duca spre noi contacte umane. In aer pluteste o atmosfera de neprevazut pe majoritatea planurilor. Asa ca e bine sa te astepti la orice. Decat sa te confrunti cu un fapt nou, mai bine cauta sa ai schimburi de idei cu oameni noi.


Scorpion
Neintelegerile din familie te pot tulbura. Pastreaza-ti calmul si nu te agita la cea mai mica provocare. Tensiunea astrala se poate transfera in situatii periculoase. Daca primesti o invitatie si crezi ca aceasta te-ar putea obosi e mai bine sa o refuzi.


Sagetator
Esti foarte seducator. Deci trebuie sa treci in program: flirt si limbaj galant. Intalnirile vor fi agreabile iar neprevazutul va infrumuseta viata afectiva si relationala. Nu ar fi exclus pentru cei singuri sa isi gaseasca jumatatea. Pentru cei cu parteneri, e o ocazie deosebita de a consolida casnicia.


Capricorn
Moralul iti este ridicat la maxim. Anturajul are prioritate pe agenda ta de lucru. Dar surprizele apar si parca se tin lant. Cu putina rabdare si diplomatie vei putea sa faci mici schimbari care sa iti usureze activitatea. Azi prea putine lucruri reusesc sa te intimideze sau sa te sperie.


Varsator
Programul incarcat si nemultumirile in familie iti modifica dispozitia. Ti se reproseaza ca nu esti ordonat si nu iti indeplinesti sarcinile zilnice. Poate esti prea tolerant si accepti sa te ocupi de lucruri care ar fi in sarcina altora.


Pesti
Probleme in parteneriat. Ca sa aduci armonie, macar intr-un procent acceptabil, va trebui sa faci un efort special de deschidere sau de adaptare. Nu cauta sa fortezi lucrurile. Pentru tine doar intuitia poate suplinii acest blocaj.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS