Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 17 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 17 Septembrie 2010




Berbec
Esti solicitat de toti cei din preajma ta. Ai impresia ca s-a format o alianta impotriva ta. Nu considera ca respectivii au ceva cu timpul tau si vor sa ti-l ia. Chiar au nevoie de ajutor, iar tu stii cel mai bine cat de mult inseamna ca cineva sa-ti acorde macar atentie.


Taur
Un plan mai vechi de calatorie va fi realizat astazi. Vei intalni persoane straine care iti vor sari in ajutor. Zona in care faci calatoria iti va cadea la inima. Atat pentru peisajul ei, cat si pentru locuitori. Vei gandi ca trebuie sa insisti in viitor cu o noua calatorie, pentru a explora potentialul ei financiar.


Gemeni
Vei fi pus in ipostaze placute in fata tuturor. Esti increzator, iar la o intalnire ti se ofera un avans dintr-o suma da bani destul de mare. Incasezi banul si vei continua colaborarea. Nici macar nu ai timp sa gandesti ce mare noroc ai avut.


Rac
Vei pune in  balanta pe cine sa iei in considerare si cu cine merita sa-ti sacrifici o parte din zi. Esti putin retinut si asta lasa impresia unei stangacii care poate fi socotita gresit de anturaj. Dar odata pornit la actiune ii vei surpinde pe toti cu intuitia ta in rezolvarea practica a sarcinilor.


Leu
Renunta la calatorii cu masina pe distante mari, in special iesirile din localitate. Exista riscul unor incidente neplacute. Nu e in pericol viata ta, ci doar timpul. Gandindu-te sa rezolvi problemele in termen scurt, nu vei face decat sa te ocupi de un aparat mecanic.


Fecioara
Pentru nativii din Fecioara este un nou inceput. Primul lucru pe care il vrei este sa schimbi tinuta cu una noua. Ai informatii ca va trebui sa iei contact cu persoane noi si trebuie sa arati impecabil. Asa este. Poti lua masuri si cu privire la machiaj. Pentru tine, prima impresie pe care o lasi, este hotaratoare.


Balanta
O sursa de bani iti este pusa pe tava de un prieten. Nu stai pe ganduri si pornesti in viteza sa vezi despre cum ai putea lua si tu un procent din ea. Planurile ti le faci pe drum. La destinatie iti dai seama ca va fi o sursa de castig pe termen lung, iar sansa trebuie analizata si profitat de ea la modul serios.


Scorpion
Te vei analiza si iti vei evalua capacitatile. Vei intelege ca te imprastii in prea multe directii. Asadar acorda importanta lucrurilor cu adevarat utile. Nu te lasa bruiat de vestile care vin de la prieteni caci sunt neinsemnate in esenta lor.


Sagetator
Ai un comportament neadecvat, dar iti dai seama la timp si te opresti. Acest comportament se desfasoara in familie si de aceea ti se trece cu vederea. O recompensa financiara pentru o activitate din trecut te surprinde placut atat pe tine cat mai ales familia.


Capricorn
Iubire...iubire...iubire, o iubire veche reapare. Episodul pare sa fie trecator, dar nu va fi asa. In urmatoarele zile parca te va urmari in permanenta. Atentie la partenerul de viata daca exista. Altfel, priveste situatia ca pe un nou inceput sau o noua provocare sentimentala.


Varsator
Atentie mare la aparatele electronice din casa. Exista riscul sa provoci un mic incident. Nu e vorba de a deteriora un aparat ci faptul ca poate avea consecinte negative asupra corpului tau. Atmosfera zilei pare tensionata dar mai degraba e vorba de starea ta emotionala.


Pesti
Esti perseverent, muncesti din plin si vrei sa fi primul. Dai dovada de inventivitate si creativitate. Se pare ca iubirea e ultima ta preocupare. Cel drag te intelege dar cu o retinere in suflet. Cel mai indicat e sa-i promiti ca weekend-ul va fi doar al ei, astfel ai mana libera pentru astazi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS