Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 2 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
     Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 2 August 2010


Berbec
Comunicarea este importanta pentru tine astazi. Va trebui sa intri in amanunte picante care nu le discuti de obicei. Impartasesti secrete dar vei asculta si confesiunile facute de ceilalti. Nu-i momentul sa te opresti la discutii banale. Afli informatii pretioase care iti vor fi de folos pe termen lung si te vor ajuta sa iei deciziile corecte.


Taur
Poti sa ai incredere in intuitia ta. Esti foarte instabil emotional si din aceasta cauza este bine sa eviti sa iei decizii importante in aceasta zi. Acum te simti intr-un fel, peste cinci minute simti altceva. Da-ti voie sa fii tu insuti si ocupa-te de viata personala mai mult decat de chestiuni ce tin de partea rationala.


Gemeni
Ai tendinta de a privi totul per ansamblu si acest lucru te poate face sa te pripesti in judecata ta. Nu ignora detaliile si cerceteaza fiecare amanunt. Nu ar trebui sa iti ia prea mult timp. In a doua parte a zilei incearca sa te relaxezi mai mult, facand lucruri normale dar cu mai mult entuziasm.


Rac
Nu este o zi buna pentru colaborari sau pentru munca de echipa. Esti tentat de a comenta tot ce auzi si nu poti sa faci acum ce ti se spune. Pui intrebari si iti doresti sa afli ce se intampla. Nu esti multumit sa urmezi multimea orbeste. Pe de alta parte este o zi favorabila pentru munca individuala, in cercetare sau tot ce implica studiu sau citit.


Leu
Astazi intuitia nu va putea sa te ajute in problemele financiare cu care te confrunti. Va trebui sa fii cat se poate de rational cand vine vorba de bugetul tau. Nu esti predispus sa faci economii si asta iti poate aduce frustrari mai tarziu. Actioneaza de pe acum si vei preveni o situatie critica de mai tarziu.


Fecioara
Te gandesti in aceasta zi la relatia cu partenerul de viata. Esti ingrijorat pentru ca ti se pare ca lucrurile au evoluat prea repede. Daca asta simti atunci incetineste ritmul. Poti comunica foarte usor cu persoana iubita asa ca poti sa-i explici ce simti. In urma discutiei iti vei lamuri si cateva banuieli care te macinau de mai mult timp.


Balanta
Cineva foarte perspicace te va interoga astazi. Pana sa-ti dai seama ce se intampla va afla tot ce are nevoie de la tine. S-ar putea sa trebuiasca sa discuti despre niste decizii luate de tine in trecut. In aceasta dezbatere parerea altora este mai obiectiva si daca esti atent poti invata multe astazi din experienta celorlalti.


Scorpion
Cineva va incerca sa afle toate secretele tale astazi, dar stai linistit ca nu va folosi informatiile obtinute in detrimentul tau. E momentul sa lasi garda jos cu o persoana care devine din ce in ce mai apropiata. Impartaseste-ti grijile si sperantele cu acest nou prieten pentru ca este in masura sa te sfatuiasca si mai ales are posibilitatea concreta de a te ajuta.


Sagetator
Astazi simti ca iti este greu sa te intelegi cu persoanele care isi exercita puterea asupra ta. Simti ca aceste persoane iti spun tie una si ei alta fac. Totusi nu este momentul pentru o revolta, asa ca cel mai bine este sa respecti regulile. Urmeaza cursul firesc al lucrurilor in continuare dar tine minte aceasta ezitare si la momentul potrivit vei actiona.


Capricorn
Daca de cateva zile ti-ai dorit sa faci cumparaturi pentru casa acum este momentul potrivit. Esti un bun negociator si ai sanse de a obtine lucrurile care ti le-ai dorit la un pret mai bun. Chiar si investitiile pot avea succes acum asa ca poti sa-ti asumi unele lucruri. Totusi in viata sociala trebuie sa ai grija. Daca primesti o invitatie analizeaza atent situatia inainte de a accepta.


Varsator
S-ar putea sa existe unele discutii in contradictoriu intre pozitiile ierarhice de la serviciu. Chiar daca te aflii singur intr-o tabara si ceilalti sunt de cealalta parte nu trebuie sa-ti faci griji. Chiar daca unii au opinii diferite de ale tale incearca sa nu devii paranoic. Pentru restul zilei incearca sa-ti vezi de treburile tale si ceilalti vor face la fel.


Pesti
 Daca nu ai stare de cateva zile si iti doresti sa faci relatia de cuplu sa se schimbe, acum schimbarea va avea loc daca lucrurile sunt astfel sortite. Daca nu esti implicat intr-o relatie care ti se potriveste tot astazi iti vei da seama de acest lucru. Te vei simti usurat ca nu esti atat de mult legat de viata altcuiva.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS