Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 1 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 1 August 2010


Berbec
Un fost partener romantic poate sa apara in scena astazi. Isi va dori sa intre din nou in viata ta, facand tot felul de promisiuni. Acorda-i putin timp si afla despre ce este vorba dar nu e cazul sa te ambalezi prea tare pentru ca ai deja niste legaturi formate cu alte persoane. Explica-i clar care este situatia ta actuala.


Taur
Astazi esti foarte sincer si oamenii din jur te respecta pentru acest lucru. Ca urmare a acestui fapt vei primi mai multe responsabilitati. Daca cineva depaseste limita, atentioneaza-l diplomat, iar daca un prieten sau cineva drag este prea timid si nesigur pe el, incurajeaza-l si spune-i ca merita mai multa atentie si incredere. Nu-ti fie frica sa-ti arati adevarata valoare.


Gemeni
Daca vrei sau nu sa ai o zi buna, totul depinde de atitudinea ta din aceasta dimineata. Daca urmaresti provocarea te vei trezi ca esti in mijlocul unei zile interesante. Chiar daca iti doresti sa ramai in rutina vei vedea ca iti va fi cam greu sa te mobilizezi sa te apuci de treaba, asa ca un pic de diversitate s-ar putea sa te faca sa dai randament mai mare.


Rac
Trebuie sa fii atent la persoanele din jurul tau, chiar daca sunt colegi de serviciu chiar daca sunt prieteni. Daca vei primi un cadou extravagant astazi, va fi pentru ca ei asteapta ceva inapoi. Chiar daca ei pretind ca nu vor nimic inapoi, genul acesta de generozitate trebuie returnat. Nu-ti permiti sa ramai cu obligatii asa ca cel mai bine este sa faci totul de unul singur.


Leu
Ai tendinta de a indeparta tot ce poate sa iti aduca frustrari si acest lucru nu te va lasa sa aflii de unde provin aceste dificultati. Tine ochii deschisi astazi si aduna-ti puterile pentru a infrunta problemele in fata. Vei vedea ca e foarte simplu sa le rezolvi si ca de fapt erai speriat degeaba. Spre seara e momentul potrivit sa iesi in oras cu prietenii pentru ca vei vedea ca aveti mai multe lucruri de sarbatorit.


Fecioara
Esti foarte increzator in fortele proprii si ai impresia ca numai tu stii adevarul. Vei depune multa energie pentru ca lucrezi singur si asta s-ar putea sa te aduca la extenuare. Fa-ti singur o favoare si amana sarcinile ce pot fi amanate pentru alta data. Vei fi nevoit sa dai cateva telefoane si sa trimiti cateva emailuri pentru a-ti aduce ajutoare pentru treburile ce nu mai suporta amanare.


Balanta
Daca vrei sa-ti faci prieteni noi, vei fi de neoprit astazi. Toata lumea vrea sa faca parte din echipa ta si nu se vor dovedi timizi in a-ti impartasi alegerea. Totusi, trebuie sa fii atent cu cine te imprietenesti pentru ca alegand oamenii care nu trebuie, te pot influenta negativ, iar reputatia ta ar putea avea de suferit.


Scorpion
Devii foarte orgolios. E momentul sa-ti asumi un risc astazi, sa incepi un proiect la care nu ai avut curajul nici macar sa visezi pana acum. In sfarsit dispui de increderea in tine, care ti-a lipsit pana azi. Aceasta schimbare in bine se datoreaza in mare parte faptului ca ai devenit deschis oamenilor noi si noilor oportunitati.


Sagetator
Ai parte de o zi in care succesul poate fi  garantat datorita zambetului pe care il afisezi. Ignorand superiorii care iti respira in ceafa mai mult in loc sa-si faca munca lor, sau cei care iti fura locul de parcare, colegul de apartament care nu face ordine niciodata ai toate sansele sa ai o zi superba. Totul va depinde de starea in care te afli, asa ca zambeste!


Capricorn
Astazi te vei afla in centrul atentiei si iti vei face multe cunostinte noi. Toata lumea te admira si te respecta pentru ca dispui de un farmec aparte fara a parea ingamfat. Vei fi rasplatit datorita acestor calitati prin rasete, aplauze sau prin privirile cu simpatie ale celorlalti. Totusi, cineva incearca sa te saboteze asa ca trebuie sa fii atent chiar daca nu va reusi astazi.


Varsator
Aceasta zi se va dovedi extrem de imprevizibila iar acest lucru ar putea fi un lucru benefic pentru tine. Foloseste-ti creativitatea in momentele surpriza ale zilei. La un moment dat pot aparea anumite blocaje datorita reticentei tale de a incerca ceva nou, dar pana la urma vei ramane deschis tuturor posibilitatilor.


Pesti
 Cineva apropiat tie a trait in lumea viselor pana acum, iar astazi va depinde de tine sa-l aduci cu picioarele pe pamant. Nu-ti va face placere dar pentru ca tii foarte mult la el va trebui sa-ti folosesti diplomatia pentru a-i prezenta realitatea. Rezolva aceasta problema in prima parte a zilei urmand apoi sa faceti ceva distractiv impreuna.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS