Horoscopul zilei de azi 21 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscopul zilei de azi Berbec 21 Iulie 2010
Nu e cazul sa te ingrijorezi. Saptamana de abia a inceput iar proiectele de abia demareaza. decizii asa ca cel mai bine este sa-i lasi pe altii sa-ti distraga atentia de la problemele care te urmaresc obsesiv.


Horoscopul zilei de azi  Taur 21 Iulie 2010
Partea financiara conteaza un pic cam mult pentru tine. Esti tentat sa refuzi oferte cu adevarat importante doar pentru ca nu se intrevede o recompensa materiala la orizont. Ai vrea sa tii ceva ascuns dar nu vei reusi. Asa ca cel mai bine este sa vorbesti despre varianta corecta, sa nu ai niciun fel de probleme in caz ca se afla.


Horoscopul zilei de azi Gemeni 21 Iulie 2010
Multe schimbari au loc acum in viata ta. Toate acestea necesita si resurse financiare din aceasta cauza trebuie sa fii cumpatat. Chiar si cele mai mici neintelegeri iti pot periclita cariera. Lamureste lucrurile si nu lasa loc de interpretare.


Horoscopul zilei de azi Rac 21 Iulie 2010
Linisteste-te in aceasta privinta. Banii vor aparea cand te astepti mai putin. Daca devii agitat nu vei mai avea concentrarea necesara. Faptul ca visezi cu ochii deschisi te face sa fii foarte neproductiv astazi. Exploreaza-ti interiorul in timpul liber, fara a lasa munca sa-ti fie afectata.


Horoscopul zilei de azi Leu 21 Iulie 2010
Cineva isi revendica drepturile materiale care i se cuvin din urma asociatiei cu tine. Daca vei refuza categoric, vei pierde mai tarziu. Verifica astazi de mai multe ori orice actiune care vrei s-o intreprinzi. E bine sa cercetezi inainte nu dupa ce s-a incheiat actiunea.


Horoscopul zilei de azi Fecioara 21 Iulie 2010
Nu este o perioada favorabila in acest sens. Esti nevoit sa traiesti cu ce ai si sa astepti vremuri mai bune. Fii atent la colaboratori. Ai tendinta de a-i ignora si astfel vei pierde sfaturile lor care te pot ajuta in gasirea unor solutii.


Horoscopul zilei de azi Balanta 21 Iulie 2010
Ai primit o oferta de finantare dar esti foarte indecis. Nu sti daca sa accepti sau nu, iar asta poate intarzia demersurile. Esti atat de mult pe fuga incat nu reusesti sa apreciezi lucrurile marunte din viata. Daca nu vei ramane toata viata asa, sigur vei pastra aceasta stare pentru urmatoarele 24 de ore.


Horoscopul zilei de Scorpion azi 21 Iulie 2010
Cauti un aliat sau un asociat cu drepturi depline pentru a demara o noua afacere. Te motiveaza stimulentul castigului financiar. Daca vrei sa-ti umanizezi munca nu trebuie sa te gandesti la dragoste in timp ce lucrezi. Dezvolta putina creativitate cu tine si lucrurile se vor desfasura diferit.


Horoscopul zilei de Sagetator azi 21 Iulie 2010
Oricat te-ai ruga nu vei castiga premiul cel mare. Trebuie sa te mobilizezi pentru ca altfel veniturile vor intarzia sa apara. Astazi nu poti sa fii atent orice ai face. Incearca sa mai distribui din sarcinile zilnice colegilor promitandu-le ca te vei revansa.


Horoscopul zilei de azi Capricorn 21 Iulie 2010
Oricate calcule vei face, banii tot nu se vor inmulti. Nu apare nimic nou la orizont deci poti sa te bazezi pe aceleasi surse de finanatare din todeauna. Astazi pastreaza adevarul chiar cu riscul de a-ti dezvalui propriile sentimente. Ceilalti iti vor aprecia sinceritatea.


Horoscopul zilei de azi Varsator 21 Iulie 2010
Esti tentat sa faci afaceri cu prietenii. Te sfatuim sa te gandesti bine inainte, asta daca nu esti dispus sa renunti putin la partea ta. Averea ta nu este constituita numai din bani propriu-zisi. Astazi sunt favorabile activitati economice ce fac referire la finante.


Horoscopul zilei de azi Pesti 21 Iulie 2010
Oricat ai fi de strangator si de cumpatat banii tot vor pleca din portofelul tau. Sunt niste evenimente de la care nu poti sa te sustragi. Esti plin de energie si dedicat muncii tale. Astazi vei lucra pana tarziu, dar totusi nu uita sa-ti dedici un pic de timp si tie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS