Horoscopul zilei de azi 20 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscopul zilei de azi Berbec 20 Iulie 2010
Este posibil sa te lasi influentat de parerea unei persoane mai in varsta. Pastreaza-ti ratiunea si ramai pe pozitii, pentru ca este vorba de banii tai pana la urma. Esti visator astazi. Ai nevoie de o viziune spre viitor ca sa te poti mobiliza. Fa-ti cateva planuri si apoi incearca sa le indeplinesti pe rand.
 
 
Horoscopul zilei de azi Taur 20 Iulie 2010
Unele lucruri nu merg in directia dorita. Nu-i tarziu sa le anulezi pe cateva dintre ele. Daca situatia se agraveaza incearca sa obtii ajutor de la colegii de serviciu. Fiecare are o parte excentrica si persoana iubita nu face exceptie. Cand observi partile ciudate incearca sa vezi farmecul din ele.
 
 
Horoscopul zilei de azi Gemeni 20 Iulie 2010
Un imprumut trebuie sa-l restitui chiar acum. Esti frustrat din aceasta cauza dar neavand ce face, vei merge mai departe. Schimbarile au avut loc incet dar sigur. Nici nu-ti dai seama cat de diferit le pari celorlalti. E timpul pentru o retrospectiva.
 
 
Horoscopul zilei de azi Rac 20 Iulie 2010
Nu te mai simti atat de independent ca altadata. Trebuie sa depinzi de cineva financiar si asta te va deranja putin. Ratiunea s-ar putea sa-ti spuna sa mergi mai departe, dar emotiile tale te tin pe loc. Gandeste orice miscare vrei s-o faci fara a te implica emotional.
 
 
Horoscopul zilei de azi Leu 20 Iulie 2010
Iti place sa te lauzi astazi. Spui la toata lumea cati bani ai tu si cat ai reusit sa strangi, ceea ce va atrage dupa sine numai invidie si nu te va ajuta la nimic. In sufletul tau de copil ti-ai dori o paturica protectoare dupa care sa te ascunzi. Afla care sunt exact temerile tale si gaseste o solutie mai buna.
 
 
Horoscopul zilei de azi Fecioara 20 Iulie 2010
Ai impresia ca toata lumea vrea sa profite de tine si de aceea devi cam neincrezator in vorbele celor din jur. Nu lasa un mic amanunt sa-ti strice linistea. Ai foarte multe de facut asa ca mentine-te concentrat pe lucrurile care conteaza cu adevarat.
 
 
Horoscopul zilei de azi Balanta 20 Iulie 2010
Esti dispus sa cheltui pentru distractie si petreceri in general. Prietenii sunt alaturi de tine asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu ai companie. Ai intrat in rutina si trebuie sa faci ceva nou. Implica-ti si colegii in activitatile tale zilnice si incercati sa le abordati cu simtul umorului.
 
 
Horoscopul zilei de azi 20 Scorpion Iulie 2010
Chiar daca banii munciti de tine intarzie sa apara ai noroc ca cineva din familie te iubeste si te sprijina si in acest sens. Daca simti ca colegii tai sunt ca si o familie pentru tine, unii dintre ei se comporta ca niste rude mai in varsta. Iti vor binele dar uneori pot depasi limita.
 
 
Horoscopul zilei de azi Sagetator 20 Iulie 2010
Esti foarte inventiv cand vine vorba de banii tai. Aceasta calitate te tine pe linia de plutire si te face sa fii optimist in privinta finantelor. Daca esti in stare sa misti proiecte noi punandu-le in aplicare, de ce nu ai reusi sa faci la fel si cu oamenii. Daca ceilalti merg in directia gresita, tu ii vei indruma astazi.
 
 
Horoscopul zilei de azi Capricorn 20 Iulie 2010
Esti dispus sa cheltui pentru infrumusetarea spatiului de locuit. Obiectele decorative te incanta si nu ai de gand sa faci economie cand vine vorba de casa ta. Nu ai nevoie de telepatie ca sa-ti dai seama ca in viitor lucrurile nu vor sta ca astazi. Directia in care te indrepti depinde numai de tine.
 
 
Horoscopul zilei de azi Varsator 20 Iulie 2010
Nu iti vin venituri dar macar stii cum sa cheltuiesti. Spiritul tau economic te ajuta sa treci cu bine peste aceasta perioada. Subconstientul iti dicteaza actiunile de astazi. Esti pornit sa faci lucruri pentru care nu ai nici o explicatie, dar ai toate sansele sa te indrepti spre directia cea buna.
 
 
Horoscopul zilei de azi Pesti 20 Iulie 2010
Esti plin de energie si inspiratie incat faci ziua buna si altora. Pastreaza-ti buna dispozitie si dupa programul de lucru. In familia ta astazi cuvantul cheie este veselia. Sunteti optimisti atat tu cat si partenerul si orice s-ar intampla astazi nu are cum sa va strice ziua.
 
 

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS