Horoscop Urania Leu 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

      Pentru nativii in Leu saptamana aceasta este una aducatoare de mari confruntari, de mari probleme, de dialoguri esentiale, de schimburi de idei, de replici care vor ramane memorabile.

In planul relatiilor sentimentale nu mai sunt la fel de supuse dialogului, ci mai mult temperamentelor si instinctelor. Va exista tristete, amaraciune, ingrijorare in caminul in care este un nativ Leu.

Vor fi multe repatii conjucale chinuite, enervante sau dezamagitoare. Exista foarte multa dezaprobare in tot ceea ce face un Leu, in ochii partenerului, dupa cum nici leul nu este chiar atat de multumit de felul in care se poarta persoana cu care imparte o farfurie de mancare, asternutul, ziua, noaptea, banii, viata si destinul.

In sapmana 23.01-29.01.2010 segmentul banilor nu este foarte lezat pentru nativii din Leu si care vor beneficia de tot felul de sanse, ajutoare, deocamdata, in aceasta saptamana, la nivelul promisiunilor.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS