Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 22-28 aprilie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 22-28 aprilie 2024


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 22-28 aprilie 2024!


Berbec:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.


Taur:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Gemeni:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Rac:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.






Leu:

Cartea etalată – Doi de Bâte. Cartea arată progres, descoperire și ieșirea în lume pentru a îţi atinge țelurile, despre stabilirea unor obiective pentru viitor.


Fecioară:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poate fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de cunoaştere, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.






Balanţă:

Cartea etalată – Steaua. Cartea aduce o încredere renăscută și impresia că eşti binecuvântat(ă) de Univers. În viață ai acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intri într-o nouă fază a vieții, plin(ă) de energie pozitivă, echilibru mental și înțelegere profundă, interioară și cu persoanele din jur.


Scorpion:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.


Săgetător:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.






Capricorn:

Cartea etalată – Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai.


Vărsător:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).


Peşti:

Cartea etalată – Roata Destinului. Cartea arată că lucrurile au pornirea să evolueze în cicluri. Chiar dacă condițiile din jurul tău sunt grele și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și vei putea să te concentrezi mai mult asupra distracției și frivolității.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS