Etalarea şi interpretarea runelor, 22-28 aprilie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 22-28 aprilie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Dragi Berbeci, săptămâna aceasta este una de reper în viața voastră! Succesul va fi omniprezent, depășind chiar și cele mai înfloritoare speranțe. Savurați această perioadă propice și nu ezitați să vă asumați riscuri calculate.


Taur:

Pentru Tauri, se prefigurează o luptă de anvergură, o luptă pe care o veți câștiga cu siguranță. Aveți încredere în instinctele voastre și nu vă lăsați descurajați de obstacole. Gustul victoriei va fi cu atât mai dulce cu cât a fost mai greu de obținut.


Gemeni:

Gemenilor, runele le transmit un mesaj dual: relaxați-vă și nu vă îngrijorați pentru cei dragi, deoarece aceștia se bucură de o stare de bine deplină. Totodată, este recomandată prudența în această săptămână, existând posibilitatea unor mici conflicte sau neînțelegeri.






Rac:

Racii vor fi protejați de o umbrelă divină în această săptămână. Vă veți simți în siguranță și feriți de orice influențe negative. Este o perioadă ideală pentru a vă relaxa, a vă reîncărca bateriile și a vă concentra asupra proiectelor dragi.


Leu:

Lei, prosperitatea și bunăstarea vă așteaptă! Visurile voastre, fie ele legate de carieră, dragoste sau familie, sunt pe cale să se împlinească chiar pe 22 sau 23 aprilie. Profitați de această perioadă magică pentru a semăna noi semințe ale succesului.


Fecioară:

Fecioare, săptămâna aceasta aduce schimbări majore chiar de la început. Nu vă temeți de necunoscut, ci adaptați-vă cu flexibilitate la noile circumstanțe. Veți descoperi oportunități neașteptate de creștere și evoluție.






Balanţă:

Balanțe, un adevăr important va ieși la iveală în această săptămână, având potențialul de a vă transforma viața. Ascultați cu atenție ce au de spus cei din jur și fiți deschiși la noi perspective. Atitudinea voastră receptivă vă va ajuta să luați cele mai bune decizii.


Scorpion:

Scorpioni, soluția la problema care vă frământă de mult timp se află chiar la îndemână. O discuție sinceră cu familia sau prietenii vă va ajuta să vedeți lucrurile dintr-o altă perspectivă și să găsiți rezolvarea mult așteptată.


Săgetător:

Săgetători, o bătălie furtunoasă se anunță pentru voi în această săptămână. Va fi nevoie de multă forță și perseverență pentru a ieși victorioși. Nu uitați să vă păstrați calmul și să nu vă lăsați purtați de emoții negative. Runa victoriei va fi de partea celor care luptă cu onoare și demnitate.






Capricorn:

Capricorni, rămâneți acasă și așteptați cu încredere o schimbare importantă care se va produce în această săptămână. Aveți grijă la intuiție, ea vă va ghida spre cele mai bune alegeri. Pregătiți-vă sufletește pentru noi oportunități și surprize plăcute.


Vărsător:

Vărsători, visul mutării din casă sau de la locul de muncă devine tot mai aproape de realitate. Indiferent de decizia pe care o veți lua, aveți încredere că este cea mai potrivită pentru voi. Ascultați-vă instinctul și nu vă fie teamă să pășiți spre necunoscut.


Peşti:

Pești, o schimbare de tactică este necesară pentru voi în această săptămână. Abordarea problemelor cu mai multă fermitate acolo unde ați fost prea blânzi și cu mai multă diplomație acolo unde ați fost prea rigizi vă va aduce succesul dorit. Fiți maleabili și adaptabili și veți obține tot ce vă doriți!


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS