Etalarea şi interpretarea runelor, 15-21 aprilie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 15-21 aprilie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Terenul este alunecos sub tălpile voastre, dragi Berbeci! Pășiți cu prudență, alegeți-vă cuvintele cu grijă și fiți atenți la drumul pe care îl urmați. Pot apărea unele dezamăgiri, dar nu vă descurajați!


Taur:

Misterul învăluie această săptămână pentru voi, Tauri. O aură de necunoscut plutește în jurul vostru, determinându-vă să vă retrageți în tăcere și introspecție. Poate e momentul pentru o conexiune mai profundă cu sinele și divinitatea.


Gemeni:

Grijile trecutului vă apasă umerii? Eliberați-vă de ele! Doar lăsând în urmă poverile veți putea să vă bucurați cu adevărat de prezent și de frumusețea vieții.






Rac:

Un val de schimbare importantă se pregătește să vă inunde pragul! Nu e nevoie să căutați soluții departe de casă. Așteptați cu inima deschisă și veți găsi răspunsurile chiar sub acoperișul vostru.


Leu:

O problemă care vă frământă de multă vreme va primi în sfârșit o rezolvare favorabilă! Unii dintre voi veți face o schimbare majoră: o mutare, un nou loc de muncă... O nouă filă se va deschide în cartea vieții voastre.


Fecioară:

Pregătiți-vă de un salt calitativ spectaculos la începutul săptămânii viitoare! Vi se pregătește o surpriză uriașă care vă va bucura nespus. Savurați din plin tot ce vine spre voi!






Balanţă:

Soluția la problema care vă macină se află la îndemână, dar cu o condiție: o discuție sinceră cu familia. Deschideți-vă sufletul și veți găsi împreună calea spre armonie.


Scorpion:

Belșug și împlinirea visurilor vă așteaptă în această săptămână plină de vibrații pozitive! Universul conspiră pentru a vă aduce bucurie și prosperitate. Nu vă faceți griji, ci bucurați-vă din plin de această perioadă magică!


Săgetător:

O bătălie furtunoasă sau o dispută aprinsă se anunță la orizont pentru voi. Runa vă sfătuiește să vă înarmați cu curaj și să vă luptați cu ardoare pentru ceea ce credeți. Victoria vă așteaptă!






Capricorn:

Țineți-vă bine, Capricorni! Schimbări majore se pregătesc să zguduie viața voastră în viitorul apropiat. Fiți receptivi la nou și îmbrățișați cu încredere transformările ce vin.


Vărsător:

Runa Wunjo vă luminează calea, Vărsători! Succesul vă este garantat în toate planurile. Tot ce vă propuneți se va realiza conform dorințelor voastre, chiar depășindu-le!


Peşti:

O călătorie minunată vă așteaptă, fie ea lungă sau scurtă, în funcție de posibilitățile financiare. Deschideți-vă inima către noi experiențe și descoperiți frumusețea lumii dincolo de hotarele familiare!


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS