Cum să enervezi un Leu în 5 secunde

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum să enervezi un Leu în 5 secunde

1. Pune-i la îndoială autoritatea! Leii sunt lideri naturali și le place să fie în control. Dacă le pui la îndoială autoritatea sau le sfidezi poziția, îi vei enerva instantaneu.


2. Ignoră-i! Leii doresc atenție și admirație. Dacă îi ignori sau nu le acorzi importanță, se vor simți ignorați și neapreciați.


3. Critică-le aspectul! Leii sunt mândri de aspectul lor și iau în serios orice critică la adresa lor. Dacă le faci comentarii negative despre aspectul lor fizic, îi vei face să se simtă răniți și furioși.


4. Laudă pe altcineva în fața lor! Leii sunt competitivi și le place să fie cei mai buni. Dacă lauzi pe altcineva în fața lor, se vor simți amenințați și geloși.






5. Fii neloial! Leii sunt loiali și așteaptă loialitate în schimb. Dacă ești neloial sau îi trădezi, te vor considera un trădător și se vor enerva foarte tare.


Bonus:

Fii timid! Leii sunt curajoși și îndrăzneți și apreciază oamenii cu o atitudine similară. Dacă ești timid sau retras, te vor considera slab și nesigur.


Nu fi spontan! Leii adoră spontaneitatea și surprizele. Dacă ești prea planificat sau previzibil, te vor considera plictisitor și lipsit de imaginație.






Rețineți că este important să respectați individualitatea fiecărei persoane. Chiar dacă aceste sfaturi pot fi utile pentru a enerva un Leu în general, este posibil să nu aibă același efect asupra tuturor.


Este important să te comporți cu amabilitate și respect față de toți oamenii, indiferent de semnul lor zodiacal.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS