Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 26 februarie - 3 martie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 26 februarie - 3 martie 2024


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 26 februarie - 3 martie 2024!


Berbec:

Cartea etalată – Pajul de Cupe. Vei începe un proiect sau o afacere creativă, vei avea energia necesară să te exprimi prin artă, teatru sau dans.


Taur:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Gemeni:

Cartea etalată – Zece de Cupe. Cartea reprezintă fericirea, bucuria, mulţumirea și împlinirea emoțională, mai ales în ceea ce privește relațiile și familia.


Rac:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte).






Leu:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Fecioară:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.






Balanţă:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Scorpion:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Cartea este adesea asociată cu energii de neliniște, îngrijorare și grijă. Aceasta indică o perioadă de provocări și dificultăți, în special în sfera mentală sau emoțională. Este important să acorzi atenție gândurilor și preocupărilor tale pentru a le aborda și a găsi soluții.


Săgetător:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic.






Capricorn:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Vărsător:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.


Peşti:

Cartea etalată – Cumpătarea. Cartea nu este doar despre moderație și control, ci înseamnă să trăiești viața cu atenție și înțelepciune. Este o lecție despre echilibru și optimism. Ea ne îndeamnă să găsim armonia între imaginație și realitate, între acțiune și reflecție.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS