Etalarea şi interpretarea runelor, 12-18 februarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 12-18 februarie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbeci, victoria vă surâde! Runa triumfului, Wunjo, vă veghează pașii, vestind succes în toate fronturile. Profitați de energia vibrantă a acestei săptămâni pentru a cuceri noi culmi.


Taur:

Aştrii vă pregătesc o săptămână plină de mesaje și comunicări. Unul dintre ele va fi crucial, aducând o informație-cheie care vă va ghida spre noi oportunități. Fiți atenți la semne!


Gemeni:

Gemeni, vă bucurați de magia dragostei. Simbolul belșugului vă inundă Universul, vestind împlinirea visurilor. Cei singuri pot găsi perechea ideală, iar cei deja în relații se vor bucura de o armonie deplină.






Rac:

Racilor le simt fiorii adrenalinei. O bătălie furtunoasă sau o dispută aprinsă îi așteaptă. Cheia succesului? Calmul! Respirați adânc, păstrați o atitudine echilibrată și veți ieși învingători.


Leu:

Leilor le va fi dezvăluit un adevăr important, o revelație care le va schimba viziunea asupra vieții. Fiți pregătiți pentru noi paradigme și o perspectivă proaspătă asupra lumii.


Fecioară:

Fecioarelor li se arată o perioadă mai dificilă. Forța, puterea și tăria interioară le vor fi aliații de nădejde în depășirea obstacolelor. Nu vă pierdeți încrederea!






Balanţă:

Balanțelor le zâmbește protecția divină. Între 12 și 18 februarie, aştrii le vor feri de influențele negative și le vor oferi sprijinul necesar pentru a străluci. Profitați de această energie benefică!


Scorpion:

Scorpionilor li se cere să se îmbarce în aventură. Posibile călătorii și drumuri le vor condimenta săptămâna. Pregătiți-vă bagajele și fiți deschiși la experiențe noi!


Săgetător:

Săgetătorilor li se poate ivi un conflict, dar runa le transmite să nu se îngrijoreze. Orice dispută se va încheia în favoarea lor. Aveți încredere în forțele voastre!






Capricorn:

Capricornilor le va ieși la iveală soluția la o problemă care îi macină de mult timp. Discuțiile sincere cu membrii familiei vor fi cheia spre rezolvare. Comunicarea deschisă vă va uni și vă va ajuta să depășiți orice obstacol.


Vărsător:

Vărsătorilor li se cere o doză de răbdare. Nu forțați norocul, ci așteptați cu încredere surprizele plăcute pe care vi le-a pregătit destinul. Răsplata va fi pe măsură!


Peşti:

Peștii se pregătesc pentru un salt spectaculos în existența lor. O schimbare rapidă și calitativă le va transforma viața. Fiți receptivi la oportunități și bucurați-vă de această etapă magică!


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS