Etalarea şi interpretarea runelor, 6-12 noiembrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 6-12 noiembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii emană o aură misterioasă și preferă să-și păstreze necunoscutul din jurul lor. În prezent, ei par să dorească timp pentru ei înșiși, fără a fi deranjați de alții. Prin urmare, este înțelept să le acordăm spațiu și liniște.


Taur:

Taurii se află pe un teren fragil, ca o pojghiță subțire de gheață și este esențial ca ei să manifeste o prudență extremă. În săptămâna următoare, există posibilitatea ca unele evenimente mai puțin plăcute să apară, iar impactul acestora depinde de modul în care Taurii acționează și de relațiile pe care le au cu cei din jur.


Gemeni:

Gemenii primesc în cele din urmă răspunsurile la problemele care îi preocupă, cu condiția să aibă discuții deschise și sincere cu membrii familiei.






Rac:

Racii trec printr-o perioadă care necesită forță și rezistență. Ei trebuie să facă față volumului de muncă la serviciu și tensiunilor din viața personală. Săptămâna va trece cu bine dacă sunt perseverenți.


Leu:

Leii primesc un avertisment să abordeze problemele cu o altă tactică, să fie mai calmi și să aducă schimbări în modul lor de a face lucrurile pentru a obține rezultate mai bune.


Fecioară:

Fecioarele sunt avertizate să-și mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția în familie, societate și la locul de muncă.






Balanţă:

Balanțele au acum motive de bucurie, deoarece persoana pentru care au avut preocupări de sănătate se află într-o stare excelentă. Este momentul potrivit pentru Balanțe să se destindă și să se bucure de liniștea sufletească.


Scorpion:

Scorpionii trec printr-o perioadă de prosperitate iar visurile lor par să se îndeplinească, atât în plan profesional, cât și în cel personal.


Săgetător:

Săgetătorii sunt avertizați să se pregătească pentru schimbări majore începând cu această săptămână.






Capricorn:

Capricornii sunt pe punctul de a face o mutare importantă în casă sau la locul de muncă.


Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiți să lase în urmă problemele și grijile legate de trecut și să se pregătească pentru o săptămână mai bună.


Peşti:

Peștii intră într-o săptămână de protecție și se simt în siguranță, fiind ocrotiți de influențe negative din Univers.


Urmăriţi-ne în Google News







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS