Ziua norocoasă a Balanțelor: află când să faci cea mai bună impresie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ziua norocoasă a Balanțelor: află când să faci cea mai bună impresie

Ziua favorabilă a Balanțelor este condusă de planeta Venus, care guvernează acest semn zodiacal. Cu precădere, această zi norocoasă este vineri, ziua asupra căreia Venus își varsă întreaga sa energie benefică. Prin urmare, nativii din Balanță resimt adesea vinerea ca fiind ziua lor cea mai norocoasă din săptămână.


Influența lui Venus asupra Balanței

Venus domină în Balanță, la fel cum face și în viața Taurilor. Dintre toate planetele, Venus aduce cele mai echilibrate și benefice influențe, cu atât mai mult pentru Balanțe.

De fapt, Balanța este zodia preferată a lui Venus, iar această planetă îi înzestrează pe nativii Balanței cu șarm, frumusețe fizică și sufletească. Datorită lui Venus, Balanțele sunt deschise, prietenoase, capabile să dezvolte rapid legături cu cei din jur. Tot grație lui Venus, Balanțele sunt generoase, pasionale, creative și cu un incontestabil har artistic.






Activități favorizate în ziua norocoasă a Balanțelor

Venus are grijă de ziua de vineri și aduce momente norocoase și fericite pentru Balanțe, asemenea cum Mercur protejează miercurea ca o zi bună în timpul săptămânii.

Datorită lui Venus, Balanțele au șanse mai mari de succes în activitățile care sunt influențate de această planetă, cu accent pe iubire, casă și familie.


Iată câteva activități norocoase pentru nativii Balanță în zilele de vineri

Socializarea cu prietenii; teatru, expoziții, plimbări, călătorii; planuri legate de relația de cuplu; proiecte și planuri familiale; păstrarea ordinei și curățeniei în casă; achiziții pentru copii și pentru casă; întâlniri romantice și experiențe de dragoste noi; interviuri sau ședințe la birou; idei creative și inițiative proaspete.






Activități nerecomandate în zilele de vineri

Deși Venus aduce noroc în multe aspecte, există câteva activități pe care Balanțele ar trebui să le evite în ziua de vineri: a împrumuta bani, deoarece ar putea duce la perioade de dificultate financiară; depunerea unor eforturi fizice intense; depanarea lucrurilor care nu necesită reparații; interacțiunea cu persoane dificile sau în conflicte cu acestea; amânarea sarcinilor urgente, chiar dacă sunt neplăcute; vizite neprogramate la rude sau persoane cu care nu au relații strânse; călătorii lungi fără asigurarea organizării corespunzătoare a documentelor, transportului și cazării.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS