Etalarea şi interpretarea runelor, 23-29 octombrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 23-29 octombrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii sunt în centrul atenției săptămâna aceasta, întrucât se anunță vești promițătoare. S-ar putea confrunta cu oportunități neașteptate, precum un cadou surpriză sau o sumă semnificativă de bani. Este o săptămână marcată de evenimente neprevăzute care pot aduce schimbări pozitive pentru acești nativi.


Taur:

Taurii sunt sfătuiți să adopte o abordare diferită față de problemele care îi preocupă. Este momentul să își revizuiască tactica, devenind mai hotărâți în anumite situații și mai înțelegători în altele.


Gemeni:

Gemenii sunt pregătiți pentru un nou început, o revigorare sau o renaștere în ceea ce privește resursele lor fizice și mentale.






Rac:

Racii ar trebui să manifeste răbdare și să evite să forțeze norocul. Surprizele plăcute sunt rezervate celor care au răbdare și încredere în așteptarea lor.


Leu:

Leii se confruntă cu o provocare minoră în această săptămână, dar au toate șansele să iasă învingători.


Fecioară:

Fecioarele trebuie să fie pregătite pentru o schimbare semnificativă care se va produce în curând în viața lor de acasă.






Balanţă:

Balanțele pot găsi soluții pentru problemele lor prin intermediul unor discuții deschise cu membrii familiei.


Scorpion:

Scorpionii trec printr-o perioadă mai dificilă și trebuie să fie hotărâți și puternici. Să fie vigilenți la provocările care pot apărea în cale.


Săgetător:

Săgetătorii se pregătesc pentru o confruntare intensă, dar este recomandat să rămână calmi și să evite conflictele.






Capricorn:

Capricornii intră într-o perioadă mai misterioasă și introspectivă, în căutarea unor răspunsuri interioare.


Vărsător:

Vărsătorii sunt avertizați că vor afla un adevăr semnificativ care va avea un impact asupra vieții lor.


Peşti:

Peștii au șanse mari să primească un cadou minunat de la cineva care se gândește intens la ei, aducându-le o surpriză plăcută. Acest gest poate veni din partea unui prieten, coleg de muncă sau un membru al familiei.


Urmăriţi-ne în Google News







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS