Află ce transformări uimitoare ți-au pregătit aştrii pentru toamna 2023!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Află ce transformări uimitoare ți-au pregătit aştrii pentru toamna 2023!

Berbec:

Până în data de 12 octombrie, focalizați-vă asupra relației, fie ea afectivă sau profesională. Marte, guvernatorul vostru, se plasează în casa parteneriatelor, cerându-vă să gestionați situații provocatoare cu calm și diplomaţie, departe de stilul vostru obișnuit. În ciuda momentelor în care vă veți înghiți cuvintele, veți dezvolta o reziliență notabilă. Nu lăsați situația financiară să alunece în neglijare, deoarece retrogradarea lui Jupiter în casa a doua, a banilor, aduce ispite pe care optimismul exagerat nu le va gestiona.


Taur:

Până la jumătatea lunii lui Brumărel, vă așteaptă muncă serioasă și preocupări legate de bani, adesea însoțite de îngrijorare. Jupiter, aflat în vizită retrogradă până în data de 30 decembrie, vă oferă încredere și optimism, dar aceste calități nu vă vor scuti de compromisuri și ajustări considerabile. Evitați conflictele cu colegii și, începând cu a doua jumătate a lui octombrie, puneți ochii pe dezvoltarea parteneriatelor ori pe stabilirea unora noi, dar nu vă grăbiți, pentru că graba nu are rostul ei aici.


Gemeni:

Luna lui Brumărel începe cu o mișcare retrogradă a lui Mercur, guvernatorul vostru, făcându-vă să vă simțiți copleșiți de responsabilități, inclusiv cele gospodărești și legate de cei dragi. Saturn, retrograd în casa carierei, aduce și mai multe sarcini pe umerii voștri, unele poate neplăcute, dar cu scopul de a vă maturiza.






Rac:

Prima parte a toamnei vine cu instabilitate în familie, iar incertitudinea va fi o constantă. Ar fi bine să vă ocupați timpul cu activități constructive și să revizuiți finanțele, mai ales după cheltuielile semnificative pe care le-ați avut în ultimele luni.


Leu:

După o vară provocatoare, aspirați la stabilitate în viața de zi cu zi, dar nu va fi așa de lină cum ați vrea. Până la jumătatea lui octombrie, veți fi mereu pe drumuri, veți fi nevoiți să învățați lucruri noi și să duceți negocieri mai eficiente. Cu Jupiter retrograd în casa carierei, simțiți că Universul vă este dator cu niște succese, dar acestea vor veni doar după ce vă reajustați nivelul ego-ului.


Fecioară:

Începând cu a doua jumătate a lunii septembrie, veți avea de îndeplinit foarte multe sarcini. Mercur își va opri retrogradarea în semnul vostru și vă va lăsa în pace. Vă veți putea ocupa de mai multe proiecte în același timp. Începând cu 9 octombrie, Venus vă va vizita și va aduce romantism, nivel de atractivitate crescut și carismă. Aveți grijă la cheltuieli!






Balanţă:

Toamna începe cu un impuls puternic, dat de Marte în semnul vostru până în 12 octombrie, oferindu-vă încredere, curaj și pasiune, dar și un pic de furie suplimentară. Venus vă sprijină și ea, ținând cont că nu mai este retrogradă. Aştrii vă atrag atenția să nu neglijați deloc sănătatea. Este cazul să aveți în vedere un nou stil de viață și să evitați stresul suplimentar de la serviciu.


Scorpion:

Această toamnă aduce provocări pentru dezvoltarea voastră relațională. Jupiter și Saturn retrograde vă invită la introspecție și la vindecarea rănilor interioare. Dacă aveți o relație stabilă, poate fi momentul oportun să vă gândiți la pasul următor, cum ar fi să vă construiți o casă ori să aveți o familie.


Săgetător:

Problemele în familie persistă, iar Saturn vă face responsabili pentru alții. În plus, chestiunile legate de casă și de carieră complică lucrurile. Cu toate acestea, această perioadă poate fi și utilă pentru dezvoltarea voastră personală.






Capricorn:

Ești unul dintre favorizații toamnei, deși Saturn, guvernatorul vostru, este retrograd. Jupiter retrograd în casa iubirii vă îndeamnă să vă bucurați de viață și să faceți plăcerile o prioritate. Puteți planifica călătorii și aventuri.


Vărsător:

Ați scăpat de retrogradarea lui Venus în casa relațiilor, dar ar trebui să fiți prudenți până în data de 9 octombrie, în chestiuni afective. După aceea, Marte vă încurajează să vă cereți drepturile, dar aveți grijă la modul în care o faceți.


Peşti:

Saturn este retrograd în semnul vostru, aducând momente de maturizare. Chiar dacă nu e întotdeauna pe placul vostru, este parte din viață. Aveți grijă de sănătate, rezolvați conflictele cu rudele și acceptați-vă limitele, trecând la acțiune. Jupiter, guvernatorul vostru, este retrograd, dar vă ajută să vă clarificați gândurile și să vă axați asupra aspectelor practice ale vieții voastre.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS