Etalarea şi interpretarea runelor, 12-18 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 12-18 iunie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie ar fi bine să aibă răbdare, să nu mai fie atât de agitați(te). Universul are o multitudine de surprize plăcute pentru ei(le). Runa le semnalează că dacă vor forța mâna norocului, pierd surprizele plăcute.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii s-au mai scutit de sarcini, dar se pare că nu au fost atât de eficienți(te) în soluționarea tuturor problemelor. Au mai rămas câteva lucruri de rezolvat. Sunt atenționați(te) să dea dovadă de forță, putere, tărie. Au nevoie de energie, de această putere și de determinare ca să ducă toate planurile, cele rămase restante, la bun sfârșit.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de schimbări, dar unele destul de mari. Nativii(ele) vor să se mute din locuință. Caută ceva mai bun sau, pur și simplu, au achitat costul unei locuințe noi. Alții(tele) pot schimba un loc de muncă vechi. Caută un serviciu nou. Runa semnalează Gemenilor că sunt favorizați în orice decizie ar lua.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal vor afla un adevăr important care le va marca viața sau le-o va schimba. Sunt lucruri care vin periodic în viața lor. Trebuie să fie atente la ce adevăr li se pregătește în intervalul 12-18 iunie.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt avertizați la modul serios. E cazul să abordeze altfel problemele. Au greșit sau au fost prea mulțumiți(te) de rezultatele acțiunilor lor într-un interval anterior. Dacă trebuie să schimbe tactica, înseamnă că au acționat greșit.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii primesc un mesaj dublu. Au fost cam agitați(te) în săptămânile anterioare. Sunt sfătuiți(te) să se relaxeze total și să nu își mai facă griji vizavi de starea de sănătate a unei persoane apropiate lor. Poate fi cineva din familie, prieten(ă) sau chiar rude mai îndepărtate.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt sfătuite să dea la o parte toate problemele, dar și grijile legate de trecut. Trecutul poate fi săptămâna anterioară sau o perioadă mult mai îndelungată. Mai sunt griji de care încă nu pot scăpa. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru un interval mult mai bun ca până acum.


Scorpion:

Pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie au o săptămână în care mesajele abundă. Trebuie să fie pregătiți(te) să recepționeze unul singur din tot belșugul de mesaje. Trebuie să fie atenți(te) când recepționează acea informație. Pot ieși din incertitudine.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt puse în situația să găsească rezolvări la problemele care le frământă de mai mult timp. Rezolvarea poate fi mult mai benefică și mai satisfăcătoare dacă alcătuiesc un consiliu de familie.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii încă nu vor să se relaxeze, să se detașeze. Sunt într-o stare de alertă permanentă. Vor să declanșeze uraganul, o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa le spune să fie calmi(e), să fie liniștiți(te), să renunțe la tonul lor impetuos.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au o rună care se tot repetă. Încă n-au reușit să dea de belșug. Ele se preocupă de viitor, iar runa vine în forță și le spune că au de data asta parte de belșug, cu condiția să renunțe la împrăștierea pe care o au.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie își preconizează mici voiaje, mici excursii, escapade, concedii. Pentru ei(le), aștrii întreabă dacă și-au făcut bagajele, căci le e anunțată o călătorie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS