11-26 iunie 2023: Mercur în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11-26 iunie 2023: Mercur în Gemeni

Mercur, planeta intelectului și a comunicării, are două semne de „casă”: Gemeni și Fecioară. Când această planetă își instalează tabăra în Gemeni, o ușă cosmică este deschisă, ajutându-ne să devenim mai clari(e), mai obiectivi(e) și flexibili(e) mental. Acesta este un moment în care suntem încurajați(te) să luăm o gură imensă de aer proaspăt din Gemeni și să lăsăm curiozitatea să ne învețe mintea cum să fim din nou tineri(e).

Mercur se referă la fapte și idei și la modalități de a comunica informații. Gemenii sunt un semn de Aer asociat cu detașarea rece și cu rațiunea. Din acest motiv, timpul lui Mercur în Gemeni devine canalul suprem prin care informațiile circulă. Când acest duo de putere se reunește, gândurile trec prin noi cu viteza luminii.


Cum ne e cu Mercur în Gemeni 2023?

Dacă simți că ești atras(ă) într-o duzină de direcții diferite sau că ești puțin mai distras(ă) decât de obicei, există șanse mari ca Mercur să fie în Gemeni! Combinația dintre Mercur și Gemeni înseamnă că probabil vom gândi în tangențe, fără a fi niciodată capabili(e) să trecem prea mult timp cu un singur gând. Imaginează-ți o albină bâzâind în interiorul unui borcan. Așa este mintea noastră în timpul acestui tranzit.

Mercur și Gemenii înseamnă fapte și date. Subiecte deschise precum filosofia, sensul vieții și alte preocupări de ansamblu devin mai puțin importante pentru noi atunci când Mercur trece în acest semn. Din acest motiv, vorbirea poate veni mai ușoară pentru noi toți(ate), chiar dacă adevărul ar putea fi greu de găsit.


Dacă speri ca Mercur în Gemeni să-ți ofere ideile necesare pentru a scrie acel roman original sau pentru a veni cu următoarea mare inovație, nu îți face speranțe prea mari. Urmărirea unui țel nu este punctul forte al lui Mercur în Gemeni. Este mai probabil ca o idee să plutească într-o alta care să plutească în alta. Cel mai bine ar fi să-ți notezi fiecare idee pentru a o putea pune în practică mai târziu!


Mercur în Rac 2023

Nu vom avea prea multe bătăi de cap cu Mercur în Gemeni, deoarece tranzitul acesta nu durează decât până în 26 iunie. Atunci, Mercur va urma Soarele în zodia emoțională a Racului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS