Ai visat păianjeni? Află ce semnificaţie are acest vis!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ai visat păianjeni? Află ce semnificaţie are acest vis!

Creativitate. Atunci când visaţi păianjeni, poate însemna faptul că trebuie să vă puneţi în valoare talentul artistic și creativitatea.

Complot. Păianjenii sunt vânători iscusiți. Ei țes o plasă lipicioasă și sensibilă în care se prind victimele. Dacă îi visaţi, ei pot fi mesajul unui complot sau al unei scheme de manipulare la care trebuie să fiţi precauţi(te). Vrea cineva să vă prindă în plasa lui?

Captivitate. Cum spuneam, plasa unui păianjen este foarte lipicioasă, iar dacă v-aţi prins în ea, nu prea mai puteți scăpa. Apoi, păianjenul își încapsulează prada și îi introduce un venin paralizant. În viața reală, vă simţiţi captivi(e), vă zbateţi ca să ieşiţi dintr-o anumită situație? Vreţi să scăpaţi de ceva sau cineva?







Figură feminină. Păianjenii reprezintă o energie feminină. Au cuiburi de mătase și sunt foarte grijulii și răbdători. Când visaţi un păianjen, gândiţi-vă la o figură feminină din jurul vostru. De asemenea, poate fi mesajul laturii voastre feminine.

Înstrăinare. Este știut faptul că adeseori nu vedeţi o pânză de păianjen, chiar dacă sunteţi foarte aproape de ea. Dacă visaţi păianjen, poate fi vorba despre un sentiment de alienare, înstrăinare pe care îl aveţi. Vă simţiţi respinşi(se), neapreciaţi(te)?

Teamă. Dacă vă este teamă de păianjeni, atunci visul poate veni ca urmare a fricii voastre. Însă, dacă vă plac păianjenii, în vis aceștia pot reprezenta un/o prieten(ă).






Păianjenul se caţără pe voi. Când visaţi că păianjenul se urcă pe voi, analizaţi ce anume din viața voastră vă deranjează, vă sâcâie, vă enervează, va irită. Dar și ce sau cine încearcă să vă atragă atenția discret?

Mai mulţi păianjeni în vis. Dacă visaţi mai mulți păianjeni la un loc, mesajul poate fi că trebuie să analizaţi și să aduceţi lumină într-un anumit aspect (sau mai multe) din viața voastră!

Păianjen gigant. Dacă visaţi un păianjen gigant, monstruos, terifiant, analizaţi ce anume din viața voastră va face să vă simţiţi copleşiţi(te) și neputincioşi(ase).






Pânză de păianjen. Pânza de păianjen simbolizează creația, destinul, responsabilitatea, capcana, barierele și obstacolele din viața voastră.

Păianjen în pat. Atunci când visaţi că un păianjen se află în patul vostru, poate însemna că o figură feminină vă perturbă existența. Cel mai probabil, este vorba despre o relație sentimentală tumultuoasă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS