3 evenimente astrale importante care ne pot schimba viața în 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 evenimente astrale importante care ne pot schimba viața în 2023


Este esențial să înțelegem că fiecare schimbare, tranzit, aliniere, eclipsă și lunație care a avut loc, ne-a influențat atât la nivel de individ(ă), cât și la nivel de societate. Iată care sunt evenimentele importante care ne vor influența cea de-a doua parte a lui 2023. Odată ce situațiile din viața ta se desfășoară și perspectivele se schimbă, vei găsi diferite semnificații și înțelegeri ale informațiilor care urmează.


Jupiter intră în Taur – 16 mai 2023

Jupiter își va schimba lâna de berbec pentru o pereche de coarne de taur în 16 mai, când va intra în Taur. După ce ai trecut cu viteză prin mai multe situații de entuziasm înflăcărat în timp ce Jupiter era în Berbec, s-ar putea să fii gata să te mulțumești cu unul sau două dintre aceste vise. Jupiter în Taur favorizează tipul de creștere durabilă care participă într-un schimb reciproc cu planeta. Dar este și capabil de lăcomie și tezaurizare. Depinde cum lucrezi cu el.






Nodurile Lunare intră pe axa Berbec-Balanță – 17 iulie 2023

Anul acesta, povestea eclipsei se încheie și alta începe când nodurile lunare, care fac parte din ceea ce provoacă eclipsele, intră în Berbec și Balanță. Nodul Nord, mitologizat ca fiind capul unui dragon flămând, va intra în Berbec în data de 17 iulie. Exact vizavi de Nodul Nord, Nodul Sud (coada acelui dragon) va intra în Balanță în același timp. În 2023, vom asista la ultimele eclipse în zodiile Taur și Scorpion și la primele eclipse în Berbec și Balanță.






Venus retrograd în Leu: 22 iulie – 3 septembrie 2023

Venus își începe mișcarea retrogradă din 22 iulie până în 3 septembrie și se va întâmpla în Leu – un semn asociat cu creativitatea și talentul. Nu te alarma dacă obișnuitele tale canale de inspirație și vitalitate se simt înfundate în această perioadă. Retrogradele semnalează o întoarcere. Sunt perioade fructuoase pentru reflecție și revizuire, dar nu atât de generatoare pentru noțiunile tradiționale de „a merge înainte”.

Ar putea fi mai dificil să îți accesezi suveranitatea sau individualitatea strălucitoare în timpul acestei perioade. Relațiile sau formele de artă care obișnuiau să aducă strălucire vieții tale pot părea dezamăgitoare. Acest lucru ar putea fi temporar sau ar putea grăbi evoluția ta ca și creator(are), interpret(ă) și iubit(ă). De cealaltă parte a acestei călătorii, oamenii și proiectele care îți amplifică strălucirea vor fi evidente. Te vei apropia mai mult de ceea ce înseamnă pentru tine să iubești și să creezi într-un mod care onorează cele mai profunde și sincere părți din tine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS