Zodiac chinezesc săptămânal, 24-30 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 24-30 aprilie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Săptămâna aceasta ai ocazia de a primi o nouă ofertă de muncă, într-un domeniu cunoscut ție. Ai grijă ce decizie iei și asigură-te că schimbarea pe care o faci nu îți va afecta viața personală. În plan financiar, se anunță o perioadă profitabilă, din toate punctele de vedere.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Nativii(ele) zodiei Bivol au multe proiecte de terminat în această săptămână și sunt mai stresați(te) decât de obicei. Ar fi bine să fii mai organizat(ă) și să nu sari peste pauze. În plan sentimental, cei(le) singuri(e) se pot îndrăgosti.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Este o săptămână ideală pentru planuri de viitor. Nativii(ele) căsătoriți(te) vor face un pas important în relație, iar cei(le) singuri(e) au șanse mari să înceapă o relație. Ai grijă la cheltuieli la final de săptămână, pentru a evita unele neplăceri financiare.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Cei(le) din zodia Iepure vor avea mai mult timp liber săptămâna aceasta și vor sta departe de locul de muncă. Asigură-te că incluzi în planurile tale și persoana iubită, pentru a nu întâmpina probleme.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Cei(le) din zodia Dragon sunt mai irascibili(e) în aceste zile și vor prefera să se izoleze de familie și de prieteni(e). Este cazul să lași supărarea deoparte și să clarifici lucrurile, printr-o discuție deschisă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna aceasta va fi una liniștită pentru nativii(ele) zodiei Șarpe. Dacă ești într-o relație, asigură-te că vei fi sincer(ă) în discuțiile cu partenerul(a) de viață. Minciuna are picioare scurte și pentru tine.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână, cei(le) din zodia Cal vor face investiții mari în domeniul imobiliar. Fie că vei cumpăra o locuință, fie că ești pregătit să închiriezi, ai grijă să semnezi documentele necesare și că vei obține cel mai bun preț.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Cei(le) din zodia Capră vor face planurile de vacanță pentru weekendul prelungit. Asigură-te că pui totul în bagaj, înainte de a pleca la drum și lasă problemele de la birou acasă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Nativii(ele) zodiei Maimuță sunt mai comunicativi(e) și mai prietenoși(ase) în aceste zile. Cei(le) care vor să petreacă weekendul departe de casă vor avea parte de unele aventuri neașteptate, dar vor rămâne cu amintiri frumoase.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână, cei(le) din zodia Cocoș pregătesc o surpriză pentru partenerul(a) de viață. Cei(le) care vor să petreacă un weekend romantic, ar trebui să se gândească la un loc ce le poate oferi mai multă intimitate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Cei(le) din zodia Câine vor avea parte de un mare succes la locul de muncă, iar aprecierile din partea angajatorului(arei) nu vor întârzia să apară. Chiar dacă ai așteptări pentru o mărire de salariu, ar fi mai bine să nu fii cel(a) care deschide discuția.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Nativii(ele) zodiei Mistreț sunt mai relaxați(te) săptămâna aceasta și se gândesc la o vacanță de zile mari. Dacă vrei să colecționezi amintiri frumoase, asigură-te că vei petrece timp alături de persoane dragi ție.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS