A început eclipsa de Soare! Aceste 3 zodii sunt vizate în mod special!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ziua eclipsei de Soare a sosit! Aceste 3 zodii sunt vizate în mod special!


Ce este o eclipsă de Soare hibridă?

Eclipsele de Soare apar atunci când Luna șterge razele soarelui, împiedicând lumina să ajungă pe pământ. Acest lucru poate provoca adesea ceea ce se numește „cerc de foc”, deoarece umbra Lunii este aruncată peste Soare. Cu toate acestea, această eclipsă în special este considerată a fi una hibridă, ceea ce denotă că este considerată a fi un amestec între o eclipsă totală și cea inelară, deoarece Luna acoperă complet Soarele în unele părți ale lumii și acoperă parțial Soarele în altele. Eclipsele hibride sunt chiar mai rare decât eclipsele totale și inelare, având loc doar o dată la fiecare zece ani.


Când are loc eclipsa de Soare hibridă din 2023?

În data de 20 aprilie, la ora 04:36 ora României, Soarele și Luna se vor uni pentru a crea o eclipsă de Soare hibridă în zodia Berbec. Acest lucru va aduce o creștere a energiei și activități pline de acțiune pentru fiecare zodie, dar pentru Taur, Fecioară și Scorpion, această eclipsă ar putea fi mai de agitată.






Taur:

Înainte ca Soarele să se schimbe în zodia ta, există câteva noi evoluții importante care se desfășoară pentru tine în adâncurile minții tale subconștiente. În data de 20 aprilie, eclipsa de Soare va aduce noi începuturi importante în ceea ce privește modul în care te retragi și îţi reîncarci bateriile. Liniștea sufletească este o prioritate acum și, în consecință, se poate să te trezești mai greu de atins sau mai puțin disponibil(ă) pentru lumea exterioară. Totuși, nu îţi face griji – te vei simți pe deplin întinerit(ă) odată ce sezonul tău începe a doua zi.


Fecioară:

În data de 20 aprilie, eclipsa de Soare va aduce noi începuturi puternice resurselor, activelor și conexiunilor personale. Acesta ar putea fi începutul unei noi afaceri sau o responsabilitate financiară pe care o împărtășiți cu o altă persoană, așa că fii atent(ă) la modul în care susții limitele sănătoase acum. Fiind o persoană mereu dornică să ofere sprijin celorlalți(te), este important să păstrezi cântarul cât mai echilibrat posibil, chiar dacă oferi o mână de ajutor cuiva drag.






Scorpion:

Vei urmări în mod activ un nou efort în ritualurile tale sau obiceiurile sănătoase. În calitate de zodie stăpânită de Marte, ești mereu în căutarea următoarei provocări, iar cu această eclipsă este momentul ideal pentru a începe. Doar asigură-te că îţi intri în mână – vei fi mai predispus(ă) la epuizare odată ce are loc această eclipsă. Un nou regim sau un stil de viaţă mai sănătos la un moment dat îţi pot surâde.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS