Horoscopul zilei de vineri, 21 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 21 aprilie 2023


Horoscop 21 aprilie 2023, Berbec:

Mercur își începe călătoria retrogradă la primele ore din această dimineață. Acest lucru te poate face să te simți puțin dezorganizat(ă) sau dezamăgit(ă) atunci când te trezești. Climatul astrologic ar putea duce, de asemenea, la cheltuieli neînțelepte și la un sentiment de deconectare în următoarele săptămâni.


Horoscop 21 aprilie 2023, Taur:

Luna își continuă călătoria prin semnul tău în această dimineață. Aștrii îți vor da ajutorul necesar să obții imaginea completă. Ai grijă să îți îmbunătățești situația actuală înainte de a încerca mai mult. Așteaptă-te la imprevizibil când te trezești din somn și Luna se aliniază cu revoluționarul Uranus. O energie de vis se va instala mai târziu în această seară, odată ce Neptun devine activ, acoperind lumea cu o ambianță suprarealistă și blândă.


Horoscop 21 aprilie 2023, Gemeni:

Luna își continuă călătoria prin Taur și sectorul hărții care guvernează subconștientul trecând peste Mercur. Acest schimb ceresc ar putea declanșa vise ciudate și confuze și te vei vedea nevoit(ă) să-ți reevaluezi comportamentele în săptămânile următoare.






Horoscop 21 aprilie 2023, Rac:

Mercur își începe călătoria retrogradă în această dimineață devreme, aducând probleme de comunicare, defecțiuni tehnologice și probleme sociale. Ai grijă la cuvinte atunci când interacționezi cu cunoscuți(te) în care nu ai prea multă încredere. De asemenea, ar fi înțelept să îți monitorizezi fluxul de știri în următoarele săptămâni.


Horoscop 21 aprilie 2023, Leu:

Vor intra în joc lecții importante despre granițe și vei dori să fii atent(ă) la oamenii în care ai încredere. Climatul cosmic îți va cere, de asemenea, să meditezi și să reflectezi asupra ambițiilor tale profesionale, deși s-ar putea să vrei să mai aștepți ca să faci orice schimbări până când Mercur se îndreaptă din nou.


Horoscop 21 aprilie 2023, Fecioară:

Mercur își începe călătoria retrogradă în această dimineață devreme, cerându-ți să reflectezi asupra spiritualității și filozofiilor tale personale în săptămânile următoare. E momentul ideal pentru a face pace cu ceea ce nu poți controla, având încredere că Universul te sprijină chiar și în vremuri de ceartă.






Horoscop 21 aprilie 2023, Balanţă:

Se poate să te simți mai puțin răbdător(are) decât de obicei în următoarele săptămâni. Deși vei fi dornic(ă) să te transformi și să evoluezi circumstanțele, ai grijă mai întâi să îndepărtezi ceea ce te trage înapoi. Fă ceva frumos pentru corpul tău mai târziu în seara asta, când Neptun devine activ în sectorul care guvernează sănătatea și bunăstarea.


Horoscop 21 aprilie 2023, Scorpion:

Luna își continuă călătoria prin Taur și sectorul hărții tale care guvernează dragostea. Acest climat cosmic ar putea genera confuzie în plan sentimental și probabil vei auzi lucruri despre un/o fost(ă) partener(ă) în săptămânile următoare. Între timp, Luna și Uranus se aliniază în zorii zilei, încurajându-te să îmbrățișezi sentimentele care trăiesc în interior ca un act de iubire de sine.


Horoscop 21 aprilie 2023, Săgetător:

Mercur își începe călătoria retrogradă prin Taur și sectorul diagramei tale care guvernează sănătatea. Ia în serios călătoria ta de bunăstare în săptămânile următoare. Micile dureri și disconfortul fizic ar putea duce la ceva mai mult dacă nu ai grijă să abordezi astfel de probleme atunci când apar. E important să fii proactiv(ă).






Horoscop 21 aprilie 2023, Capricorn:

Se poate să fie nevoie să revizuiești cercul de prieteni(e) în următoarele săptămâni. Climatul cosmic te va încuraja să te îndepărtezi de oricine nu te susține, subțiindu-ți răbdarea pentru dramă și negativitate. Din punct de vedere personal, aceste vibrații sunt perfecte pentru a revedea vechile pasiuni și proiecte, așa că asigură-te că îți investești energia în consecință.


Horoscop 21 aprilie 2023, Vărsător:

Mercur intră în călătoria sa retrogradă prin Taur și a patra casă solară în această dimineață. Acest lucru ar putea aduce o energie dezordonată inimii și casei tale în săptămânile următoare. Încearcă să nu te lupți cu ceea ce simți în această perioadă, dar fii atent(ă) la modul în care exprimi frustrările sau dezamăgirea. Din fericire, poți folosi energia în mod productiv.


Horoscop 21 aprilie 2023, Peşti:

Pregătește-te pentru încă un Mercur retrograd. A treia casă solară va fi vizată în tot acest timp, ceea ce duce la ceață cerebrală, comunicare greșită, dezorganizare și poate un pic de stângăcie. Natura va acționa ca un har salvator oricând mintea ta are nevoie de lămurire. Așa că, asigură-te că petreci câteva ore în aer liber. Planifică să faci ceva frumos pentru mintea ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS