Etalarea şi interpretarea runelor, 27 martie - 2 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 27 martie - 2 aprilie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de belșug. Peste puțin timp, săptămâna viitoare, visurile lor se vor împlini.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii au parte de o săptămână de comunicare intensă, mai mult prin mesaje scrise. Deci i se atrage atenția Taurului să selecteze bine mesajele și să-l ia pe cel mai important dintre ele.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie să fie extrem de atenți(te) cum acționează și la modul cum comunică, ce comunică. E bine să nu facă cumpărături inutile, că s-ar putea să fie păcăliți.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au nevoie de un strop de reculegere, de ieșire din cotidian. Vor să fie ele cu ele și cu forța divină, că așa e când te bagi în zona necunoscutului, numai Dumnezeu te ajută ca să ieși la capăt. Şi au nevoie de asta, că ele au credință multă.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei sau problemelor care îl/le macină numai angajând o discuție onestă cu ceilalți(lelalte) membri(e) ale familiei. Deci Leul trebuie să lase orgoliul săptămâna viitoare, că acum e nevoie să rezolve în colectiv și cu cei(le) din jur.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii să fie pregătiți(te) pentru o suită de schimbări majore în săptămâna imediat următoare. Și nu le plac schimbările Fecioarelor, că ele, zodii de pământ, ar vrea să nu fie deranjate, dar vin peste ele.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt pregătite să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. Trai pe vătrai, cu alte cuvinte.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de o dragoste nouă fierbinte.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal ar trebui să rămână acasă în așteptarea unor schimbări foarte, foarte importante cât de curând. Mai vin și schimbări importante.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt gata să se mute din casă ori de la locul actual de muncă. Vor acționa foarte favorabil pentru o problemă care îi/le preocupă mai mult din cele două, dar se prea poate să le accepte pe amândouă. Dar în general nu se bagă la două munci, face întâi una și pe urmă pe cealaltă.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal primesc un mesaj să se relaxeze. Acesta este mesajul pentru că cineva apropiat unei(ui) nativ(e) din Vărsător se bucură de o sănătate excelentă și nu e cazul să-și facă griji și probleme vizavi de starea lui/ei de sănătate.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să-și mobilizeze forțele, ca să nu facă scandal. E recomandat să-și consolideze poziția în societate, la serviciu, dar și în familie și numai așa vor obține triumful pe care și-l doresc.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS