Zodiac chinezesc săptămânal, 27 martie - 2 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 27 martie - 2 aprilie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 27 martie - 2 aprilie dezvăluie o perioadă calmă de care se vor bucura nativii(ele) din zodia Șobolan, perioadă pe care o vor dedica nevoilor personale și redescoperii de sine. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului au trecut în ultima vreme printr-o perioadă tulbure care le-a afectat echilibrul interior.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Bivolii se vor bucura de o stare de spirit excelentă și de o energie debordantă în următoarea perioadă. Aveţi mare grijă la investițiile pe care doriţi să le faceţi în această săptămână, există riscul de a pierde o sumă importantă de bani!


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Situația financiară a nativilor(elor) Tigru se va îmbunătăți considerabil în această săptămână. Tigrii vor fi extrem de activi în această perioadă, iar asta va aduce beneficii atât în plan profesional, cât și în ceea ce privește îmbunătățirea relațiilor cu cei din jurul lor.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Iepurii vor fi binecuvântați în carieră și finanțe în săptămâna 27 martie - 2 aprilie. Averea voastră va crește, iar lucrurile se vor rezolva în bine din punct de vedere profesional. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la progres, deoarece vă veți bucura în curând de roadele muncii voastre.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Dragonii se vor bucura de un real progres în ceea ce privește viața profesională și dezvoltarea relațiilor de muncă. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc vor avea o stare de spirit bună în cursul săptămânii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Deciziile proaste luate cu ceva timp în urmă se vor întoarce ca un bumerang împotriva Șerpilor. Ar fi bine să acceptați că ați greșit și să depuneți eforturi pentru a rezolva situația. Încetați să mai căutați vinovați(te) și concentrați-vă energia pentru a găsi soluții!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Caii se vor transforma în adevărați eroi pentru membrii(ele) familiei lor. Veți rezolva cu succes o situație neprevăzută, chiar dacă asta va presupune anumite sacrificii din partea voastră. Tocmai din acest motiv cei(le) dragi vouă vă vor fi recunoscători(are) și vă vor privi ca pe niște adevărați eroi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Zodiacul chinezesc săptămânal oferă previziuni astrale excelente pentru nativii(ele) din zodia Capră care se vor bucura de aprecierea celor din jurul lor în perioada 27 martie - 2 aprilie. Reprezentanții(tele) acestei zodii au depus eforturi mari pentru a pune în picioare un proiect de succes, iar acum a venit vremea să se bucure de roadele muncii lor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Maimuțele vor fi mai determinate ca oricând să-și demonstreze capacitățile profesionale. Tânjesc demult la o promovare sau la un serviciu mai bine plătit și vor face totul ca să își atingă scopul cât mai curând.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Norocul va guverna săptămâna 27 martie - 2 aprilie pentru Cocoși, care-și vor folosi la maximum talentele și abilitățile naturale. Maimuța de Apă îi/le va influența și îi/le va impulsiona să-și depășească limitele pe acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Zodiacul chinezesc dezvăluie previziuni astrale favorabile nativilor(elor) din zodia Câine în Casa a III-a astrală, Casa relațiilor și a familiei, acolo unde se vor rezolva conflicte și situații tensionate mai vechi. Iertarea și împăcarea le vor oferi acestor nativi(e) șansa unui nou început.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mistreții se vor simți nedreptățiți în ceea ce privește o chestiune financiară ori o moștenire de familie. Nu veți obține partea care vi se cuvine, iar asta va crea o stare de tensiune. Spuneți clar și direct ceea ce vă deranjează, în caz contrar riscați să rupeți definitiv o relație!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS