Ce să faci şi ce să nu faci în zilele de 7 şi 8 martie 2023!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Zilele de 7-8 martie 2023 ne prilejuiesc o splendidă Lună Plină în zodia Fecioară, supranumită şi Luna Plină a viermelui. Pregăteşte-te pentru zile speciale, cu emoţii puternice. Iată ce să faci şi ce să nu faci ca să poţi administra aceste energii.


1. Organizează-ţi viaţa!

Când Luna Plină este în Fecioară, aşteaptă-te la inspiraţie pentru a-ţi putea pune ordine în viaţă. Dă tot ce ai tu mai bun şi vei reuşi să te aduni.


2. NU fi prea practic(ă)!

Fecioara este foarte meticuloasă şi practică, însă nu e cazul să fii şi tu aşa. Nu lăsa realismul excesiv să îţi restricţioneze acţiunile.






3. Fii cu picioarele pe pământ!

Luna Plină aduce şi un moment în care va trebui să pui pauză. Cu toate acestea, va trebui să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu cazi pradă visării excesive produse de prezenţa Soarelui în Peşti.


4. Nu-ţi analiza excesiv emoţiile!

Lunile Pline aduc foarte multă emoţie, cu atât mai mult cu cât ne aflăm acum în sezonul Peştilor. Totuşi faptul că Luna este în Fecioară te-ar putea împinge să analizezi fiecare emoţie în parte. Nu exagera, însă!






5. Gândeşte obiectiv!

Dacă te simţi copleşit(ă) de emoţii, află că nu eşti singur(ă). Lunile Pline te fac să îţi dai seama că poţi apela la ajutorul altora care pot fi mai practici(e) decât tine în acel moment.


6. Nu fi prea critic(ă) cu tine însuţi(ăţi)!

Fecioarele se tem de imperfecţiune. De aceea lucrează foarte mult ca să fie perfecte. De aici şi tendinţa excesivă de a se critica atunci când ceva nu le iese aşa cum trebuie. Încearcă, însă, să nu fii prea aspru(ă) cu tine însuţi(ăţi)).


7. Fă mişcări cu banii!

Această lunaţie formează un sextil armonios cu Pluto în Capricorn. Capricornii pun accent major asupra carierei şi este un moment favorabil pentru a prelua iniţiativa în a-ţi monetiza un talent, o abilitate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS