Ce arată cărţile de Tarot pentru luna martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna martie 2023


Berbec:

Cartea etalată – Moartea. Această carte poate fi una dintre cele mai productive și pozitive cărți ale Tarotului. Ea reprezintă încheierea unei situaţii ori a unui aspect important al vieții tale, care poate aduce după sine un nou început preţios. Există puține aspecte pozitive despre apariția Morții când este vorba despre dragoste. Într-un context de carieră, cartea Moartea este un semnal, să nu deveniți prea dependenți(te) sau prea satisfăcuți(te) la serviciu. Accesul la bani se poate limita în curând și va trebui să faceți câteva sacrificii pentru a face față provocărilor financiare viitoare. Dacă traversați o perioadă mai grea, trebuie să faceți tot ce se poate să vă controlați stresul.


Taur:

Cartea etalată – Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai. Dacă aveți o relație, această carte semnalează faptul că parteneriatul vostru este prielnic. Dacă sunteți singuri(e), probabil veți întâlni pe cineva care va fi extrem de amabil și generos față de voi. Ați ajuns într-un loc bun în privința profesiei. Din punct de vedere financiar, vă descurcați remarcabil, atât de bine, încât veți simți nevoia să fiți constant mărinimoşi(ase) cu celelalte persoane din jurul vostru. Ori sănătatea voastră se îmbunătăţeşte semnificativ, ori este timpul să începeți să solicitați ajutorul altora, dacă starea voastră de sănătate s-a înrăutățit.


Gemeni:

Cartea etalată – Cavalerul de Cupe. Cartea reprezintă o atmosferă călduroasă, liniştită şi voie bună. Dacă până acum dominau certurile şi conflictele, cartea de tarot Cavalerul de Cupe indică împăcarea şi înţelegerea. Dacă sunteți singur(e) și ați pus ochii pe un/o posibil(ă) partener(ă), a venit timpul să vă faceți curaj și să îl/o abordați. În mod similar, dacă vă aflați într-o relație și aveți probleme trebuie să le rezolvați. Nu este exclus să fiți pe listă pentru o promovare importantă la locul de muncă, cu un impact pozitiv și semnificativ asupra voastră. Cavalerul de Cupe este un semn deosebit de stimulativ al bogățiilor care ar putea veni. În contextul sănătății, cartea este din nou un semn excepțional.


Rac:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator. Dacă sunteți în căutarea unei relații tradiționale definite de societatea în care trăiți, apariția acestei cărți este un semn pozitiv. Sunteți gata să intrați într-o nouă etapă a carierei, fie punctul culminant al angajării voastre actuale, o promovare sau un posibil transfer într-o nouă locație geografică. Cartea vă atenționează să nu faceți achiziții dubioase ori să puneți bani în investiții nesigure. Chiar dacă aveți o sănătate admirabilă, asta nu înseamnă că nu ați putea mânca mai sănătos și ați putea începe să faceți mai mult sport.






Leu:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum. Relația de dragoste prezentă vă împlinește în toate modurile posibile. Dacă sunteți singuri(e) sau acum începeți să ieșiți cu cineva, ați putea fi pe drumul cel bun. Sunteți răsplătiți(te) și recunoscuți(te) în multe moduri, așa că să nu vă mirați dacă vi se va acorda o avansare sau un bonus la salariu. Afecţiunile de sănătate pe care le-ați suferit în trecut se pot reduce.


Fecioară:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere. În dragoste sunteți dispuși(se) să faceți tot ce trebuie pentru a vă susține reciproc. Când vine vorba de finanțe, Doi Cupe este un semn de echilibru. Dacă v-ați confruntat cu o afecţiune cronică, această carte este un indiciu că o recuperare completă ar putea avea loc în viitorul apropiat.






Balanţă:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte). E posibil să vă implicați romantic cu o persoană pe care o cunoașteți de la școală sau de la locul de muncă. Cartea sugerează o etică superioară a muncii, o promisiune față de locul de muncă și o fermitate de a excela în domeniul respectiv. Veți fi răsplătiți(te) în curând pentru eforturile depuse. Dacă v-ați străduit să ajungeți într-o formă fizică bună, cartea indică că eforturile voastre încep să dea rezultate.


Scorpion:

Cartea etalată – Faetonul. Carul te poartă înainte în călătorii interioare spre dezvoltare spirituală. Eşti sensibil(ă) la atmosfera lunii martie şi îţi foloseşti intuiţia în relaţia cu oamenii. Te concentrezi asupra ţelurilor şi vei reuşi să le atingi. Se anunţă schimbări pozitive în relaţiile personale. Energia şi starea de sănătate sunt la cote optime. Dar nu trebuie să renunţi la rutina de mişcare şi dietă. Dacă eşti interesat(ă) de zona artistică, transformările interioare vor spori creativitatea. Trebuie să fii curajos(asă) şi să faci faţă provocărilor pe care ţi le oferă viaţa în diferite aspecte.


Săgetător:

Cartea etalată – Regina de Bâte. Această regină este destul de plăcută la vedere. Uneori poate fi vorba de o femeie puternică din jurul tău care te poate afecta într-un fel sau altul. Bine aspectată, această femeie poate fi de partea ta. Prost afectată poate fi vorba de-o femeie de obicei mai în vârstă care-şi bagă coada în viaţa ta şi care poate chiar să-ţi facă rău. Împreună cu partenerul(a) de cuplu/viaţă vă veți simți mai iubiți(te) și veți fi afectuoşi(ase) unul(a) cu altul(a). Dacă sunteți singuri(e), se prea poate ca cineva să vă trimită semnale subtile că este interesat(ă) de voi. Nu este exclus să vă pregătiți pentru o perioadă decisivă în carieră. Dacă munciți foarte mult și eforturile voastre trebuie răsplătite. Dacă voi sau cineva din viața voastră încearcă să aibă un/o copil(ă), această carte este un semn favorabil.






Capricorn:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate. Dragostea știți să o arătați și să răspundeți cu îndemânare și tact. Pentru persoanele care își caută un serviciu vor exista ocazii și oferte de muncă. Banii vor circula în ambele direcții. Dacă sunteți bolnavi(e), vă puteți aștepta la o ameliorare a stării de sănătate.


Vărsător:

Cartea etalată – Doi de Monede. Cartea îţi reamintește să fii sprinten(ă) dar și rezistent(ă) atunci când jonglezi între casă, amici(e), loc de muncă, bani și sănătate. Cartea arată că nu dedicați suficientă energie sau timp pentru a vă face fericit partenerul(a) de cuplu/viață. Se pare că aveți de luat câteva hotărâri importante cu privire la viața voastră profesională. E momentul oportun să începeți să vă diversificați economiile, pentru a nu vă păstra toţi banii în acelaşi loc. Cartea indică să acordați mai multă atenție echilibrării vieții profesionale cu cea personală, petru a răspunde nevoilor de sănătate.


Peşti:

Cartea etalată – Asul de Cupe. Cartea este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Ai ocazia împlinirii, dar depinde de tine dacă vei profita de această şansă, în funcție de câtă nevoie ai în acest moment de împlinire emoțională și de împlinire spirituală. Aceasta este una dintre cele mai favorabile cărți pentru relațiile sentimentale. Dacă sunteți în căutarea unui nou serviciu, cartea este un indiciu că vi se vor prezenta noi ocazii. Este momentul prielnic pentru a începe să vă focalizați asupra obiectivelor voastre financiare. Dacă sunteți bolnavi(e) în prezent, fiți siguri(e) că sănătatea și recuperarea vor apărea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS