Se deschide portalul magic 2.2 în ziua de 2 februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Se deschide portalul magic 2.2 în ziua de 2 februarie 2023


Joi este o zi deosebită. Este a doua zi din a doua lună a anului. Data de 2 februarie 2023 stă sub magia vibraţiei 2 şi a vibraţiei 7, dar şi a vibraţiei Numărului Maestru 11.


02.02 – Semnificaţii numerologice

Numărul 2 este despre echilibru şi extreme. Când înţelegi extremele idealurilor, situaţiilor, ideologiilor, începi să vezi o nouă perspectivă şi găseşti un punct de mijloc. Această energie a fost cu noi într-un mod destul de virulent tot anul 2020.

Vibraţia 2 este despre echilibru, armonie, despre relaţii, despre interconectare cu Universul. Dar, totodată, reprezintă un portal către sine. Ai curaj să-l deschizi? Este momentul favorabil să schimbi energiile vechi, dense, care nu îţi mai servesc. Şi să te deschizi către noi oportunităţi, cu un alt potenţial şi cu o frecvenţă vibraţională mai mare.






Energia lunii februarie este aliniată strâns cu dezvoltarea personală şi cu pătrunderea adânc în suflet pentru a găsi răspunsurile la întrebările importante. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaşte pe tine însuţi(ăţi) la nivel mai profund.


2 februarie 2023 – Ce poţi face?

- Renunţă la telefonul mobil şi ieşi la plimbare.

- Opreşte televizorul şi stai mai mult în natură.

- Dormi mai devreme, odihneşte-ţi mintea şi corpul.

- Ascultă-ţi mai mult intuiţia.

- Citeşte, cercetează, învaţă.

- Canalizează-ţi energia şi timpul spre lucruri în care crezi.






02.02.2023– Vibraţia numărului 11

În numerologie, numărul 11 este considerat un „Număr Maestru” şi reprezintă creşterea, dezvoltarea, inspiraţia şi iluminarea spirituală. Deci, creează o mare oportunitate de a intra în contact cu Sinele tău Superior şi de a-ţi vizualiza mai clar obiectivele.

Deoarece 11 este numărul „noilor începuturi”, se presupune că de fiecare dată când vezi 11 pe un ceas sau oriunde altundeva, reprezintă o oportunitate de manifestare filozofică. Se crede că Universul creează un moment extrem de puternic în care intenţiile tale se vor manifesta cu un grad de viteză şi eficienţă neexperimentat până acum.

De asemenea, dacă s-ar reduce la o singură cifră, 11 va deveni 2. Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În faţa ei simţim că ne putem descurca mai uşor cu intuiţia, empatia, că acordăm mai multă atenţie relaţiei cu ceilalţi(lelalte). Numărul 2 este despre a înţelege dualitatea şi despre cum să cooperezi cu diferenţele dintre oameni.






Amplificarea energiei numărului 2

În această zi foarte puternică din punct de vedere numerologic, poţi declanşa prin ritualuri specifice, forţa manifestării. Aliniază-te cu visurile şi dorinţele tale, pentru a le putea stimula să devină realitate. În această zi, orice este posibil!

Iată ce poţi face pentru a-ţi transforma dorinţele în realitate:

– asumă-ţi responsabilitatea pentru energia pe care o degaji în lume;

– fii conştient(ă) de adevărul că ceea ce face fiecare dintre noi influenţează mediul înconjurător;

– gândeşte-te la ce anume ai putea face pentru mai multă profunzime în relaţiile tale;

– conştientizează faptul că eşti interconectat(ă) cu restul lumii;

– fii conştient(ă) de relaţia pe care o ai cu ghizii spirituali, cu îngerii păzitori, cu Universul divin;

– conectează-te cu persoanele asemănătoare ţie ca mod de gândire pentru a simţi că aparţii unei comunităţi;

– echilibrează-ţi mintea, sufletul şi corpul;

– eliberează-te de fricile şi nesiguranţa care te ţin în loc şi nu te lasă să creezi.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS