De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Capricorn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Capricorn


O persoană născută în semnul Capricornului ar fi bine să o eviți. Nu pentru că este un om îngrozitor sau rău, ci pentru că are anumite defecte ce nu îl/o fac un/o partener(ă) de viață extraordinar(ă). Pentru Capricorn, majoritatea lucrurilor din viața lui sunt atent gândite. El este organizat și punctual și fiecare aspect al vieții sale este aproape de perfecțiune.

Are o forță interioară extraordinară, te vei întreba de unde vine, cum oare reușește. El va alege mereu să fie puternic și să aibă o viață înfloritoare, cu absolut orice cost. Nu te îndrăgosti de un Capricorn pentru că urăște să piardă, iar asta se aplică și în relație.

Nu va renunța niciodată să lupte pentru tine sau să încerce să rezolve problemele care pot apărea. Când se implică într-o relație, o face cu toată ființa sa. Capricornul este, de obicei, sortit dezamăgirilor în dragoste, însă nu încetează niciodată să spere că într-o zi va avea relația la care visează.






Oamenii l-au rănit, dar el continuă să creadă în iubirea sinceră. Știe că este cel mai pur sentiment pe care un om îl poate experimenta în această viață. Capricornul nu se îndrăgostește prea des, dar dacă o face, va considera că partenerul(a) este cumva proprietatea lui. Este foarte selectiv și face alegerea cu multă grijă.

Nu te îndrăgosti de un Capricorn pentru că îți va schimba viziunea despre iubire și îți va crea un nou standard în privința așteptărilor proprii. Iubirea unui Capricorn este precum un pansament pentru suflet. Dacă ajungi să iubești un Capricorn, nu îți vei mai face griji în privința rănilor din trecut, pentru că vei fi prea ocupat(ă) de prezent.

Nu te îndrăgosti de un Capricorn pentru că nu este o persoană pe care poți să o descoperi ușor. Este rece, distant și te va îndepărta chiar atunci când va avea cea mai mare nevoie de tine. Vei avea nevoie de mult timp pentru a-l descoperi așa cum este. Obișnuiește să ascundă lucruri și comunică doar dacă își dorește cu adevărat să o facă.






Nu te îndrăgosti de un Capricorn pentru că este extrem de gelos. Va pune la îndoială absolut tot ce faci sau cu cine vorbești și nu va avea încredere prea ușor în tine. Pe de altă parte, Capricornul preferă să facă decât să spună, iar acțiunile vorbesc întotdeauna pentru acest semn zodiacal. Este loial și dacă spune că merge undeva, nu trebuie să te gândești nicio secundă că nu este acolo. Câteodată, poți avea mai multă încredere într-un Capricorn decât ai în tine însuți(ăți).

Nu te îndrăgosti de un Capricorn dacă nu ești complet convins(ă) că poți să te dăruiești cu totul unei persoane și să fii devotat(ă). Este o iubire profundă, care ori va dura pentru totdeauna, ori te va bântui pe vecie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS