De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Scorpion


Pasional și direct, guvernat de doi dintre uriașii aștrilor, Pluto și Marte, Scorpionul este unul dintre cele mai puternice zodii. Este îndemnat de sentimente și emoții și va examina mereu cu precauție atunci când va face o mișcare.

Atunci când vine vorba despre dragoste, este profund și enigmatic, astfel că îți este imposibil să îi anticipezi gestul următor. Se enervează instant și totul se poate transforma într-o melodramă, în secunda doi.

Este maestru în arta flirtului și a iubirii, însă mare atenție, nu este chiar un partener perfect. Este duplicitar și ai impresia că stai de vorbă cu doi oameni diferiți. Scorpionul este cel care te va învăța lecția valoroasă a vieții că nimeni nu este ceea ce pare la prima vedere.






Chiar dacă este introvertit, prin natura lui, Scorpionul poate fi sufletul petrecerii și cel care atrage toată atenția atunci când își face apariția undeva. Această zodie te va învăța mereu să fii sincer(ă) și că, de cele mai multe ori, adevărul doare.

Îți va spune în față, tot ce crede, fără menajamente, pentru că știe că minciuna doare și mai mult. Scorpionul te va stimula mai mult decât o va face altcineva din viața ta, va vedea un potențial în tine chiar și atunci când tu ai mari îndoieli.

Scorpionul va fi ultima persoană care va înceta să creadă în tine, chiar atunci când și tu ai renunțat la tine. Este una dintre cele mai loiale zodii, care te va pune mereu pe primul loc, dar asta doar dacă dovedești că ești demn de toată atenția lui.






Scorpionul nu este lesne de citit, este timid și are cu greu încredere în cineva. Însă atunci când își deschide sufletul, vei cunoaște o persoană absolut uimitoare, ce te va face să te îndrăgostești și mai mult de el.

Își construiește un zid de apărare în jurul său, care cu dificultate poate fi pătruns. Scorpionul este foarte selectiv în privința partenerului(ei) de viață și frânge multe inimi din acest motiv.

Un Scorpion nu este rău, este doar incredibil de sincer. Mai mult de atât, nu poți începe un conflict cu un Scorpion, dacă nu ești absolut sigur(ă) că ai toate argumentele necesare, pentru că se va asigura că el va avea ultimul cuvânt, întotdeauna.






Scorpionul are o memorie extraordinară, astfel că își va aminti totul despre tine, chiar și micile detalii pe care credeai că le-ai spus doar în șoaptă. Este răzbunător, astfel că va folosi secretele tale în dezavantajul tău, atunci când își va face un scop în viață din a te face să suferi.

Te va schimba într-o altă versiune a ta, cea care va fi doar pe placul său. Te va modela după propriul gust și nu va avea nici o urmă de regret. Dacă relația voastră va ajunge la sfârşit, aceasta te va chinui toată viața.

Își va pune amprenta pentru totdeauna asupra minții și sufletului tău. Scorpionul nu este o persoană pe care o vei uita cu ușurință. Chiar dacă nu este prezent fizic alături de tine, va fi mereu în gândurile tale.

Într-un fel sau altul, un Scorpion va avea mereu o bucățică din inima ta, chiar dacă relația s-a terminat de mult timp. Relația cu acest semn zodiacal poate fi comparată fix cu un tatuaj pe care nu îl poți schimba, cu un semn care va rămâne mereu acolo, indiferent ce faci pentru a-l șterge din existența ta.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS