Zodiac chinezesc săptămânal, 21-27 noiembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 21-27 noiembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

E posibil să te întorci la birou și să inițiezi noi proiecte, menite să îți aducă recunoașterea la serviciu, dar și o mărire de salariu consistentă, care să îți aducă satisfacție.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

S-ar putea să te bucuri de un concediu binemeritat la munte. După ce anul trecut ai muncit mai mult decât era necesar, acum recuperezi timpul pierdut și te bucuri de vacanță alături de cei(le) dragi ție.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Se prea poate să te înscrii la un curs de dezvoltare personală, dar și la școala de șoferi(țe) sau ceva asemănător. Vrei ca în anul următor să obții mai multe calificări ca să poți avansa rapid în carieră și să câștigi mai mulți bani.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

E posibil să te bucuri de compania unei persoane care a venit din străinătate, special pentru sărbătorile de iarnă. Îți va fi dificil să te desparți de aceasta când va pleca, fiindcă este o persoană importantă în viața ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

E posibil să faci curățenie generală în viața ta. Începi prin a arunca lucrurile nefolositoare din casă, iar mai apoi îți schimbi garderoba și de ce nu, culoarea părului. În următorul an vrei să pășești cu dreptul.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

S-ar putea să mergi la mai multe interviuri programate încă de luna trecută. Ți-ai propus să îți schimbi serviciul, însă nu o vei face până nu vei găsi ceva mai flexibil, din toate punctele de vedere.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână îți propui să petreci, fiindcă ai câțiva(teva) sărbătoriți(te) în familie. Nu ai prea multe țeluri pentru sfârșitul de an, însă timpul nu este pierdut și te poți gândi oricând la unde îți vei petrece sărbătorile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

E posibil să cauți cadouri pentru cei(le) dragi ție, care își sărbătoresc ziua de naștere. Va fi o săptămână extrem de costisitoare, iar bugetul tău este foarte limitat. Așa că vei fi nevoit(ă) să apelezi la cardul de cumpărături.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână intri la dietă și îți faci abonament la sala de sport. Însă vrei să mergi însoțit(ă) la sală și nu găsești pe nimeni care să o facă. Va trebui să cauți motivația în tine, fiindcă tu ești cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) al/a tău(a).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Te organizezi mai bine și îți faci timp pentru persoana pe care o iubești, dar mai ales pentru cei(le) mici. Vrei să petreci mai mult timp alături de familie, fiindcă în ultima perioadă ai fost ocupat(ă) cu serviciul.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Faci anumite schimbări prin casă și te apuci de renovări. Vrei ca de luna viitoare să începi să lucrezi de acasă, așa că îți amenajezi biroul, astfel încât să nu te plictisești că muncești din același loc mereu.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Rămâi pe acasă și îți ajuți familia la treburile gospodărești, deși persoana iubită de tine și-ar fi dorit să plecați într-o vacanță. Ca să împaci și capra și varza, va trebui să îi promiți că veți avea o vacanță în viitorul apropiat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS