Etalarea şi interpretarea runelor, 21-27 noiembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 21-27 noiembrie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt rugaţi(te) să rămână acasă, în aşteptarea unor schimbări foarte importante şi cât de curând. Condiţia este să fiţi pregătiţi(te) pentru asta.


Taur:

Persoanele născute în această zodie care sunt mai răbdătoare, în cazul lor nu au trecut tensiunile. Ele tot sunt puse pe arţag iar până îşi purifică sufletul, spre sfârşitul anului, trebuie să-şi unească toate forţele ca să susţină bătăliile. E vorba de o mică bătălie pe care ele vor să o dezvolte, să o ducă la rang de uragan. Nu ar fi mai bine să vă temperaţi voi, că totul se aranjează?


Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să aibă răbdare, pentru că ei(le) vor întotdeauna să se întâmple totul foarte repede. Şi runa le spune Gemenilor să nu forţeze mâna norocului, pentru că norocul nu vine decât pentru cei(le) care ştiu să aştepte. Şi dacă ştiu să aştepte, atunci norocul e de partea lor şi cele mai frumoase surprize sunt pregătite pentru ei(le).


Rac:

Racul e în căutare de dragoste, ştie el ce vrea, simbolul dragostei e ceva nou, fierbinte, deci Racii veşnic îndrăgostiţi i-au depăşit acum pe Gemeni şi au preluat ei steagul. Săptămână de săptămână, drăgosteală. Acum apare o dragoste nouă, pasională, în schimb, aveţi grijă ce faceţi cu noutăţile.


Leu:

Pentru Lei, două sfaturi de la rune. Unu: relaxaţi-vă. Şi Leii care sunt întotdeauna gata să sară în ajutorul unei rude, al/a unui(ei) prieten(e) care e bolnav(ă), chiar de multe ori se mută acolo la el(a) şi până nu îl/o pune pe picioare nu pleacă. Mai dă şi sfaturi, pentru că Leul aşa este, face el gălăgie, dar când e să ajute, e extraordinar de bun. Sfatul este: cineva foarte apropiat de dumneavoastră, dar pe care l-aţi neglijat în ultima săptămână sau mai demult, se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Iar dacă v-a spus la telefon că nu mai poate şi e gata, luaţi-o încet, că până ajungeţi acolo e treaz.


Fecioară:

Fecioarele primesc veşti bune, s-ar putea să primească un cadou surpriză sau, la fel de bine, o sumă de bani importantă, ceea ce nu le displace deloc: nici cadourile, nici banii. E un coşmar pentru Fecioare atunci când nu le primesc.


Balanţă:

Balanţa, dacă vrea să vină dragostea în viaţa ei spre final de an, trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează. Deci, schimbaţi tactica sau, cu alte cuvinte, acolo unde aţi fost buni(e), fiţi mai buni(e). Unde aţi fost răi(ele), fiţi tot mai buni(e), aşa ne-a învăţat cineva.


Scorpion:

Un sfat important şi pentru Scorpioni: lăsaţi deoparte toate problemele şi grijile lăsate de trecut, lăsaţi necazurile în urmă şi pregătiţi-vă pentru un final de an mult mai bun sau chiar final de lună. Dar e cu bătaie lungă, pentru că întotdeauna Scorpionul primeşte sfaturi chiar şi pe un an de zile.


Săgetător:

Săgetătorii pare că au chef de ceartă. O mică bătălie, dar nu fiţi îngrijoraţi(te), veţi câştiga în mod sigur, dar asta e, bătălia trebuie dată, chiar dacă vă convine sau nu, pentru că sunteţi nişte pacifişti(ste).


Capricorn:

Capricornul e pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire, a acţionat cum a acţionat, de multe ori s-a neglijat pe el, starea lui de sănătate, iar acum trebuie să fie extrem de prudent pentru că a cam slăbit rucsacul cu forţă, cu putere, se cam turteşte un pic.


Vărsător:

Vărsătorii vor primi un mesaj. Fiţi pregătiţi(te) să-l recepţionaţi. E un mesaj extraordinar de important.


Peşti:

Peştii fac cam tot ceea ce au făcut în decursul acestui an: plecări. Ori se mută din casă, ori cu serviciul. E o lună cu rune bune pentru ei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS