Cele mai afectate zodii de Luna Plină în Peşti

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai afectate zodii de Luna Plină în Peşti


Dacă te numeri printre semnele zodiacale afectate de Luna Plină în Peşti, ia un repaus. Orice activitate pe care o desfășori în jurul acestei lunații trebuie să se simtă plăcută, fără presiune. Căci s-ar putea să nu te bucuri de rezultat dacă te străduieşti prea mult conștient(ă).


Gemeni:

Aceasta este o perioadă însemnată pentru cariera și imaginea ta publică. Așa că poate părea că presiunea este asupra ta pentru a face o impresie bună. Energia Peștilor tulbură adesea apele realității și fanteziei. Deci e posibil să înveți să renunți la iluziile sau așteptările celorlalți(te) când vine vorba de reputația ta. Va fi o Lună Plină de acțiune, iar Gemenii se vor simți obligați să facă pași mari în viața lor. Dar cu Luna Plină nu este cel mai prielnic moment pentru a face asta. Cu cât te poți liniști mai mult și te simți confortabil(ă) în momentele tale de liniște, cu atât mai bine.






Fecioară:

Luna Plină în Pești afectează relațiile Fecioarelor. Se prea poate să te întâlnești cu foști(ste) parteneri(e) de cuplu ori amici(e) care apar ca din senin, în special cu Mercur retrograd. Poate fi un test pentru a observa cât de departe ai ajuns în dezvoltarea unor relații sănătoase. Această lunație te stimulează să renunți la antipatii sau la vechile motive care te rețin să repari lucrurile și să mergi mai departe. Nu este exclus să existe o confuzie cu privire la cine este și la cine nu este bun(ă) să se afle în preajma ta. Dar Luna Plină ar trebui să ajute la lămurirea acestui lucru, chiar dacă te întristează că un om special ție nu este la fel de plin de viață așa cum ai sperat.


Pești:

Ești complet implicat(ă) în întreţinerea unei relații. Această lunaţie trimite raze puternice către stima de sine, dar cu Soarele și Venus – planeta iubirii – ambele în casa relațiilor, e musai să te decizi cât de mult timp vei dedica acestei relații. Te confrunți cu o eliberare emoțională completă, așa că te vei simți mult mai fragil(ă) decât de obicei. Ceea ce spune multe, având în vedere că ești unul dintre cele mai vulnerabile semne emoționale. Lasă sentimentele să apară, dar fii răspunzător(are) pentru ce vei simți și depune tot efortul pentru a nu repeta tiparele de relații toxice din trecut.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS