10 septembrie 2022: Lună Plină în Peşti. La ce să ne aşteptăm?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 septembrie 2022: Lună Plină în Peşti. La ce să ne aşteptăm?


Sâmbătă, 10 septembrie, ne vom bucura de una dintre cele mai frumoase Luni Pline ale anului 2022, a cărei semnificație are legătură cu spiritualitatea. O dată ce ne lansăm în sezonul Fecioarei, un lucru este cert: Luna Plină a recoltei, din zodia Pești, va scoate la lumină nevoia de săpa adânc în subconștient.


De ce Luna Plină a recoltei?

Denumirea se datorează vechilor triburi native din America de Nord. De obicei, Lunile au fost numite după ceea ce se întâmpla în acea perioadă a anului. Luna Plină din septembrie a primit numele de Luna Recoltei pentru că septembrie este perioada în care se strâng recoltele câmpului. Munca își primește recompensa.

Mai mult, această Lună Plină se petrece destul de aproape de echinocțiul de toamnă, despre care se crede că aduce echilibru și remediază orice încurcături energetice. De asemenea, se crede că Luna Recoltei oferă momentul perfect pentru a pune toate cărțile pe masă și pentru a lua-o de la capăt.


Întoarcerea la sine

Nu-ți fie teamă să te reconectezi cu persoana care ești, de fapt. Meditația poate fi atât de benefică în timpul Lunii Pline, deoarece energia și magia ei va dezvălui exact lucrurile pe care trebuie să te concentrezi în viitorul apropiat.

Datorită zodiei în care se petrece această Lună Plină – Pești – s-ar putea să te simți destul de sensibil(ă), intuitiv(ă) și emoțional(ă). Se prea poate să înțelegi lucruri de la alții(tele) pe care de obicei nu le-ai fi înțeles și, de asemenea, este foarte probabil să te simți foarte implicat(ă) în călătoria ta spirituală.


Fii atent(ă) la semnele din Univers care te împing să ajungi acolo unde trebuie să fii. Și în plus, este un moment perfect pentru a te manifesta. Așa că acordă o atenție sporită modului în care folosești legea atracției. Energia cu care ne aliniem este adesea ceea ce manifestăm, așa că ai grijă de tipul de energie în care ești în această perioadă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS