10 septembrie – 2 octombrie 2022: Mercur intră în mișcare retrogradă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 septembrie – 2 octombrie 2022: Mercur intră în mișcare retrogradă


În data de 10 septembrie 2022, ora 6:39 (ora României), Mercur îşi începe mişcarea aparent retrogradă în zodia Balanţă şi termină această aparentă întoarcere în ziua de 2 octombrie 2022, în zodia Fecioarei.


Ce să faci și ce să nu faci când e Mercur retrograd de toamnă:

Nu judeca. În această perioadă crește tendința de a fi critic(ă). Ai grijă să nu exagerezi, căci, fiind retrograd, Mercur poate perturba realitatea concretă și poți interpreta greșit ce se petrece.


Verifică-ţi relaţiile. Cu Mercur retrograd este un moment favorabil să-ți revizuiești relațiile. Ce sentimente ți-ai ascuns? O dată ce Mercur trece prin zodia echilibrului (Balanța), observă ce funcționează și ce nu în relația ta și ia măsurile necesare.






Nu fi obsedat(ă) de detalii. Cu Mercur retrograd ai înclinarea de a lua totul la verificat. Dar este musai să nu îți umpli mintea cu detalii mărunte, nesemnificative și să scapi din vedere chiar elementul principal.


Fii practic(ă). Mercur în mișcare retrogradă aduce mai multă acțiune, mai ales când vine vorba despre ordine, organizare, planuri. Verifică-ţi fiecare angajament, fiecare întâlnire, pentru a te asigura că nu încurci treburile.






Nu lua decizii importante în relații. Mercur retrograd pune sub lumina reflectoarelor relațiile. Dar este o perioadă prea neclară pentru a lua decizii importante. Nu este cel mai prielnic moment să termini o relație sau să te arunci cu capul înainte în alta.


Fii echilibrat(ă). Balanța este obsedată de echilibru și armonie, ceea ce poate fi o misiune imposibilă cu Mercur retrograd. Dar asta nu înseamnă că nu poți încerca. Fii atent(ă) la cum îmbini viața profesională cu viața personală.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS