Horoscopul sănătății, septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, septembrie 2022


Berbec:

Berbecii se numără printre zodiile care ar trebui să acorde mai multă atenție sănătății în luna lui Răpciune. Nu este vorba despre probleme grave de sănătate, cel mai probabil se întâmplă anumite lucruri din cauza stresului și al oboselii. Nu ar fi rău să mergi la doctor și să îți faci câteva analize de rutină.


Taur:

Lucrurile sunt în mâna ta în luna lui Răpciune, așa că dacă te vei plânge de ceva este strict din cauza unui exces pe care îl faci, din cauza căruia vei regreta. Ai grijă de silueta ta, kilogramele în plus îți pot face probleme.


Gemeni:

În luna septembrie ești agitat(ă). Stresul zilnic la care ești supus(ă) îți poate provoca grave probleme dacă nu iei atitudine înainte de a fi prea târziu. Ești într-o formă fizică de invidiat, dar ai grijă căci stresul poate afecta partea psihologică.






Rac:

Pentru Raci nu apar schimbări majore astfel că va trebui să fii atent(ă) în continuare la starea ta de sănătate care până de curând ți-a dat bătăi de cap. Ai încredere în tine, fii optimist(ă) și ai grijă de sănătatea ta!


Leu:

Leii sunt dispuși la îmbolnăviri în această lună și asta doar din cauza nepăsării de care au dat dovadă în ultima perioadă. Chiar dacă te gândești că o problemă oricât de mică nu se poate transforma în ceva grav, ar fi bine să asculți și de sfaturile persoanelor care sunt cu adevărat mature.


Fecioară:

Fecioarele vor fi cu moralul la pământ în luna septembrie și vor avea probleme la capitolul căderi nervoase. Își vor vărsa nervii asupra unor persoane care efectiv nu au nicio vină, dimpotrivă vor să le ajute pe Fecioare. Stresul le dă și el bătăi de cap. Atenție și la acest aspect!






Balanţă:

În această lună Balanțele trebuie să fie preventive. Mai mult ca niciodată trebuie să ai grijă de tine. Nu poți lăsa nici măcar o simplă răceală netratată pentru că lucrurile se pot complica.


Scorpion:

Nu vor exista mari probleme de sănătate, dar cu toate acestea trebuie să fie mai atenți(te) și să adopte un stil de viață sănătos. Fă sport, alege un stil de viață echilibrat și mănâncă cu atenție. Excesele alimentare pot fi o problemă!


Săgetător:

La începutul lunii vor avea nevoie de puțină odihnă. Nu neglija pauzele din timpul programului de la serviciu, au și ele rostul lor. Mintea și corpul tău au nevoie de relaxare, fii prudent(ă)!






Capricorn:

Te simți extenuat(ă) și nu te poți ocupa de lucrurile pe care le ai de făcut atât la muncă, cât și în viața de zi cu zi. Ai mai multă grijă de propria persoană și mergi la doctor dacă simți că lucrurile nu sunt în regulă pentru tine.


Vărsător:

Problemele legate de greutate se pot înrăutăți în luna septembrie. Alege să faci mai multă mișcare și să ai un stil de viață sănătos. Te vor ajuta să revii la stilul de viață de dinaintea vacanței.


Peşti:

Peștii pot avea parte în această lună de câteva accidentări. Asta se întâmplă cel mai probabil din cauza neatenției sau a oboselii. Chiar dacă simți că nu este nimic îngrijorător cu sănătatea ta, ar fi bine să faci o vizită medicului pentru un control de rutină și să faci mai multe investigații medicale pe care specialistul ți le recomandă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS