Etalarea şi interpretarea runelor, 4–10 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 4–10 iulie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Veţi face ceva nemaipomenit. O dragoste nouă, fierbinte şi pasională. Deveniţi nişte cuceritori(are).


Taur:

Veţi da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa voastră.


Gemeni:

Se anunţă o mică bătălie pentru voi. Ar fi indicat să nu vă alarmaţi. Tot veţi câştiga. Încercaţi să vă potoliţi tumultul.






Rac:

Veţi avea parte de surprize plăcute. Pentru cei(le) care ştiu să aştepte, săptămâna aceasta le aduce surprize plăcute. Să nu forţaţi, totuşi, mâna destinului.


Leu:

Veţi avea parte de o săptămână de probă. Trebuie să fiţi puternici(e), curajoşi(ase) şi rezistenţi(te).


Fecioară:

Ar fi bine să lăsaţi la o parte toate problemele din trecut şi toate necazurile. Să vă pregătiţi pentru o perioadă mult mai bună.






Balanţă:

Veţi face consiliu de familie. Îi/Le veţi strânge pe toţi(ate) în jurul vostru. Veţi afla toate problemele care îi/le supără pe fiecare membru(ă) al/a familiei, inclusiv pe ale voastre.


Scorpion:

Sunteţi pregătiţi(te) să începeţi o viaţă nouă. O revigorare, o renaştere în toate planurile.


Săgetător:

Vor sosi veşti bune pentru voi. S-ar putea să primiţi o sumă de bani semnificativă.






Capricorn:

Să vă pregătiţi pentru o bătălie. Ar fi mai bine să fiţi pregătiţi să renunţaţi la această „luptă” pentru altă perioadă. Cu calm rezolvaţi vijelia.


Vărsător:

Veţi afla un adevăr care va fi important pentru voi.


Peşti:

Veţi pleca din nou într-o călătorie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS