Horoscopul banilor, iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, iulie 2022


Berbec:

Stai bine din punct de vedere financiar. Vei avea o lună destul de bună. Banii vor intra în buzunarul tău din diferite surse, fără ca tu să faci aproape nimic. Vei avea noroc, vei încasa sume la care nu te așteptai. Investește și economisește, pentru că vor urma unele cheltuieli neprevăzute. Vei cheltui bani cumpărând haine și obiecte pentru casa ta.


Taur:

Din punct de vedere financiar, vei începe să te descurci bine cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii iulie. Trebuie să recuperezi ce ai pierdut, ai credință și nu renunța! Munca și profesia ta vor fi destul de importante luna aceasta. Vei trece prin multe schimbări, la care vei încerca să te adaptezi rapid. Îţi poţi schimba compania la care lucrezi sau locul de muncă pe care îl ai în prezent.


Gemeni:

Situația ta financiară este una bună, dar va fi puțin perturbată la jumătatea lunii lui Cuptor. Probabil apoi va fi bine din nou, dar acele momente îți vor crea ceva probleme și va trebui să faci o adaptare. În iulie, în planul profesional vei schimba unele lucruri, pentru că îți vei da seama ce funcționează și ce nu pentru tine. Dacă ai propria companie, îți vei reînnoi personalul. Imaginează-ți cum vrei să fie compania ta și transform-o.






Rac:

Situația ta financiară va fi bună. Banii vor veni cu ușurință la tine în luna iulie. Te afli într-o etapă de prosperitate, în care banii vin ușor din diverse surse. Dacă investești împreună cu partenerul(a) de viață, te vei descurca mult mai bine decât unul(a) singur(ă). Dacă ai în gând să investești o parte din banii tăi, lasă-te purtat(ă) de intuiție, vei avea una foarte bună.


Leu:

Luna aceasta vei încasa o mărire de salariu sau bani în plus care vor veni de la locul tău de muncă. Fă tot ce trebuie să faci important în ceea ce privește cumpărarea/vânzarea în prima parte a lunii, însă nu în a doua. Pot exista întârzieri și unele chestiuni financiare pot fi suspendate!


Fecioară:

Munca va fi cel mai important lucru pentru tine în luna iulie. Îți place să lucrezi și te vei descurca grozav. De fapt, gradul tău de satisfacție personală și cel profesional îți va oferi stabilitatea emoțională de care avem cu toții(ate) nevoie. Vei reuși în tot ceea ce ți-ai propus. Ai putea fi promovat(ă), dar ai putea avea și mai multe responsabilități. Vei continua să te descurci bine cu banii și nu va trebui să îți faci griji pentru cheltuieli.






Balanţă:

În plan financiar nu te vei descurca foarte bine luna aceasta și va trebui să îți schimbi strategia. Vei avea o lună instabilă, iar mișcările planetare din aceste zile vor avea un impact direct asupra ta. Nu ești foarte realist(ă) și nu îți vor ieși deloc calculele la bani. Atenție! Vezi ce poți face și adaptează-te la ceea ce ți se potrivește.


Scorpion:

Din punct de vedere economic te vei descurca bine. Te afli într-o perioadă de schimbări pozitive, ceea ce va însemna şi profituri mai mari. Banii vor veni, în principal, din munca ta. Cu toate acestea, ești unul(a) dintre cei(le) care își asumă riscuri și dacă ai ocazia să investești în ceva, va fi bine.


Săgetător:

Iulie nu va fi o lună extraordinară din punct de vedere financiar. Se arată cheltuieli neprevăzute și va trebui să jonglezi cu banii pentru a ajunge la capăt. Îți vei da seama că previziunile tale nu au fost corecte și că trebuie să schimbi modul în care controlezi cheltuielile.






Capricorn:

Din punct de vedere financiar vei fi bine. Vei urma ritmul lunii trecute. Nu vor fi schimbări, așa că nu ar trebui să îți faci griji. La locul de muncă vei experimenta unele modificări, dar nu vor fi rele, chiar dacă inițial îți vor crea o oarecare instabilitate. Te vei adapta noilor responsabilități, cu toate că veniturile vor fi aceleași.


Vărsător:

Situația ta financiară va fi bună. Vei obține un venit suplimentar. Banii tăi sunt destui și nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere, cel puțin câteva luni bune de acum înainte. În ceea ce privește munca, ai proiecte în derulare și datorită abilității tale grozave de a comunica, vei avea un succes enorm. Vei străluci, mai ales dacă te dedici în domeniul vânzărilor.


Peşti:

Luna lui Cuptor va fi una prosperă. Vei munci mult, dar vei și câștiga destui bani. Este o perioadă în care economia ta va fi magnifică. La serviciu te vei descurca foarte bine. Dacă vrei să inovezi ceva, ideile îți vor veni facil și le vei putea pune în practică fără nicio problemă. Vor apărea unele schimbări la serviciu, fii atent(ă) și profită de ele astfel încât să îți fie favorabile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS