Planete retrograde în luna iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Planete retrograde în luna iunie 2022


Mercur (10 mai – 3 iunie)

Mercur retrograd s-a încheiat în 3 iunie 2022, însă efectele sale se mai simt câteva săptămâni. Această perioadă poartă denumirea de umbră post-retrogradă şi este recomandat să fii la fel de precaut(ă) ca în perioada în care Mercur a fost retrograd.

În 10 iunie, planeta comunicării va forma un trigon cu Pluto (aflat în Capricorn) invitându-te să dai frâu liber imaginaţiei pentru a-ţi forma noi idei şi noi perspective. Dacă ai renunţat la discuţii importante, cât timp Mercur a fost retrograd, acum este o perioadă ideală să le reiei.

Cu Mercur aflat încă într-un semn de Pământ, poţi avea încredere că se poate comunica într-o manieră calmă. Nu acelaşi lucru se poate spune şi după ce Mercur va intra în Gemeni.




Saturn (4 iunie – 22 octombrie)

În data de 4 iunie, Saturn, planeta limitelor, a structurilor şi a graniţelor, a intrat în retrograd pe tărâmul aerian fix al Vărsătorului. Acesta este un semn al inovaţiei, al invenţiilor, al abordărilor mai puţin tradiţionaliste.

Aşa că această perioadă retrogradă s-ar putea să îţi dea peste cap toate noţiunile care ţin de tradiţii şi nonconformism. Deşi este un semn dornic de noutate, fiind fix, Vărsătorul nu face schimbări bruşte. Doar se gândeşte la ele, dar îi ia mai mult timp ca să şi acţioneze.

Deoarece Saturn guvernează regulile şi responsabilităţile, s-ar putea să descoperi că acest retrograd este un moment grozav să îţi reconsideri propriile reguli şi limite.




Neptun (28 iunie – 3 decembrie)

Planeta fanteziilor şi a visării intră în retrograd pe tărâmul Peştilor. Deoarece acest retrograd are loc într-un semn zodiacal destul de fluid şi imaginativ, va fi un moment în care ţi-ar putea fi foarte greu să faci diferenţa între realitate şi iluzie.

Partea bună este că Neptun este o planetă exterioară. Deci retrogradul său nu ne dă peste cap la nivel personal. Totuşi, este un moment potrivit să-ţi reaminteşti că, dacă ceva pare prea bun ca să fie adevărat, probabil chiar aşa este.

Nu te lăsa păcălit(ă) de aparenţe. În acelaşi timp, dă-ţi voie să visezi măreţ, astfel încât realitatea să se poată schimba într-un mod satisfăcător.




Pluto retrograd (29 aprilie – 8 octombrie)

Pluto retrograd nu se simte atât de intens precum Mercur retrograd. Şi, totuşi, va trebui să acorzi atenţie maximă acestei perioade. Mai ales că, mişcându-se atât de încet, va trece ceva vreme până când vei conştientiza efectele acestui retrograd.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS