Cum afli dacă o persoană care nu mai este printre noi vrea să te contacteze

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum afli dacă o persoană care nu mai este printre noi vrea să te contacteze


Când o persoană care îţi este dragă trece în „lumea de dincolo”, ea încearcă să te contacteze, să îţi trimită un mesaj că totul este în regulă sau că este în continuare lângă tine ca să te susţină. Dar cum ştii că o persoană care nu se mai află printre noi te contactează? Ce simţi? Există semne?

Răspunsul este DA! Sunt semne care îţi confirmă că cineva de dincolo încearcă să-ţi trimită mesaje. Iată care sunt acestea!


Clarvedere

Clarvederea presupune vizualizarea clară, limpede a unei situaţii dincolo de realitate. Poţi vedea o imagine, un fluture, o pasăre, o insectă etc., ceva semnificativ care să reprezinte un moment trăit în comun. Acest lucru se poate întâmpla şi în timpul unei meditaţii.






Clarauz

Poţi auzi mesaje atât de clar, încât ai senzaţia că persoana respectivă este lângă tine. Dar cum ştii că nu este doar imaginaţia ta? Vocea ar trebui să sune diferit de a ta. Felul de a vorbi ar trebui să fie acelaşi ca atunci când era în viaţă. De asemenea, te ajută să fii într-o stare de meditaţie înainte de a cere să primeşti un mesaj.


Clarsimţire

Clarsimţirea înseamnă să experimentezi senzaţii pe propriul corp. S-ar putea să simţi frisoane bruşte de-a lungul coloanei vertebrale ori la nivelul braţului atunci când te gândeşti la o persoană dragă trecută dincolo. Ai putea să simţi o energie caldă invadându-ţi trupul. Ai putea simţi o schimbare bruscă a dispoziţiei către bucurie, iubire, seninătate. Acestea pot fi mesaje de liniştire venite din partea unei persoane dragi care nu se mai află printre noi.






Clarcogniţie

Clarcogniţie înseamnă să ştii la sigur o informaţie. Prin această modalitate, îţi parvine brusc o bucată de informaţie care are acurateţe şi care îţi oferă siguranţă. Cineva drag, trecut în lumea de dincolo, face un fel de transfer de informaţie. Nu vezi nimic, nu auzi nimic, pur şi simplu ştii!


Alte semne...

Persoanele dragi mai pot trimite mesaje utilizând semne, semnale şi „coincidenţe”. De, asemenea, îţi pot apărea în vis. Dacă nu ţii minte visul este puţin probabil să fi captat mesajul pe care ţi l-au transmis.

Şi nu uita: chiar dacă nu primeşti astfel de mesaje, poţi vorbi oricând cu persoanele dragi trecute dincolo. Ele te aud. Şi îţi trimit toată dragostea lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS