Zodiac chinezesc săptămânal: 16-22 mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 16-22 mai 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână, o persoană din trecut apare în viața ta și îți dă lumea peste cap. Te așteaptă câteva zile de provocări, însă la finalul acestei perioade te vei simți mai puternic(ă), mai matur(ă) și mai hotărât(ă) să iei o decizie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână te dezvolți în plan profesional și găsești o oportunitate de afacere în orice. Viitorul sună bine în casa banilor. În plan personal nu te simți la fel de împlinit(ă), fiindcă îți lipsește o persoană dragă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână treci prin negocieri, închei proiecte și dai startul unei noi afaceri. Vei avea o săptămână destul de încărcată, însă în weekend vei reuși să te relaxezi în natură, alături de persoana iubită.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână pui mai mult accent asupra pasiunilor tale și îți faci timp pentru tine. La birou vor apărea situații neprevăzute, însă vei reuși să te eschivezi și să stai departe de tot ceea ce ți-ar putea aduce agitație.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână îți rezolvi niște probleme de sănătate care nu mai suportau amânare și încerci să ai mai multă grijă de tine. Vrei să adopți un stil de viață sănătos și îți dorești să mai scazi în greutate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână, visul tău este pe cale să devină realitate. Partenerul(a) de cuplu își dorește să treceți la următorul nivel al relației, așa că se pregătește atent(ă) pentru momentul în care vă veți logodi oficial.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână, norocul este de partea ta. Vei rezolva cu ușurință tot ceea ce îți propui și te vei bucura de amabilitatea celor din jurul tău. Spre finalul săptămânii, o veste îți va umple viața de fericire.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână ai parte de un câștig neașteptat. Poate fi o recompensă de la locul de muncă sau poate fi un câștig suplimentar generat de abilităţile pe care le ai. Casa banilor e abundentă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână te bucuri de o binemeritată vacanță alături de persoana iubită. Veți călători împreună și veți descoperi locuri fabuloase departe de viața agitată de la oraș. Ți-ai dori ca viața ta să fie o continuă călătorie.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână îți moderezi temperamentul și încerci să fii mai înțelegător(are) cu persoanele din jurul tău, dar mai ales cu cele de la serviciu. Ai devenit mai înțelept(aptă) o dată cu trecerea timpului, iar acest lucru este de apreciat.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână refuzi să ai o discuție cu colegii(ele) de muncă, iar asta va duce la un conflict intern, greu de rezolvat. Pe de altă parte simți că te plafonezi la actualul loc de muncă și ai vrea să faci altceva.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână încerci să fugi de obligații și să îți găsești liniștea departe de toată lumea. Vrei să te regăsești și să trăiești frumos, fiindcă stresul din ultimul timp lasă urme asupra sănătății tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS